Tudni kell róla a szüleimnek 12 évesen, hogy maszturbálok?
Figyelt kérdés
2008. aug. 2. 20:06
1/12 anonim válasza:
Nem. Magánügy. De ha lebuksz szégyellni fogod magad.
Csak ne vidd túlzásba...
2/12 anonim válasza:
Mi az, hogy ne vigye túlzásba? Ezt nem lehet túlzásba vinni. Amúgy a szüleidnek nem kell róla tudniuk, mivel ezzel nem ártasz senkinek.
3/12 anonim válasza:
Ez nem olyan dolog, amit be kell vallani a szüleidnek. Ez természetes és - ha most esetleg még nem is sejtik - egy bizonyos kor után már biztosra veszik. Ugyanígy van ez a szűzességgel is. A szülök nem hülyék. Ők is voltak ennyi idősek és nagyon sok olyan dolgot csináltak, amiket te most nem mondasz el nekik. És lehet, hogy még durvábbakat is. :D Na mindegy, szal ne görcsölj ilyesmin. Mondjuk, tény, hogy nem jó, ha rádnyitnak vagy valami, de végülis ez rajtad múlik.
4/12 anonim válasza:
Tudni kell? Miért kéne tudni? Talán arról is beszámolsz, hogy mikor szellentesz?
Dehogy kell. Bár érdekes jelenet lenne: "-Anya, apa én maszturbálni szoktam!"
Tuti hogy nem jutnának szóhoz..."miért monde el ilyesmit a gyerek?"
5/12 anonim válasza:
Szerintem gondolják azt azt a szüleid:D:D
Barby
6/12 anonim válasza:
Nem kell az ilyet szégyelni:D
Barby
7/12 anonim válasza:
nem ez tabu,neked se számolnak be a sexuális életükről
8/12 anonim válasza:
én is 12 vagyok, gondolom te már több :) de az én szüleim se tudják... amúgy lebuktam vagy 1000x
9/12 anonim válasza:
de már kiverettem a fejükből, úgyhogy nem tudják mert régen ruhán keresztül...
10/12 anonim válasza:
mért kellene erről senki nem szokot az őseivel tárgyalni,ez tabu téma,magánügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!