Herműtét után meddig nem lehet önkielégítést végezni?
Figyelt kérdés
volt a herémen két ciszta(aszthiszem valami spermatocole)és 3 kinövés vagy valami ilyesmi. Hétfőn levették! Meddig nem lehet masztizni?2014. júl. 6. 08:52
1/4 anonim válasza:
Én 2 hetet várnék, mire megpróbálom.
2/4 szamo77db válasza:
Kérj kontrollt az orvosodtól és kérdezd meg tőle. Ő tudja a legjobban. Felesleges nekünk itt a hasunkra ütve mondani egy számot. Mi nem értünk ehhez. Az orvos igen.
3/4 anonim válasza:
(első vagyok)
Mivel nekem volt hereműtétem, azért mondtam a 2 hetet. Nem csak az orvos ért hozzá...ehhez nem kell egyetemi docensnek lenni azért...
4/4 anonim válasza:
Azért hereműtét es hereműtét között is _nagy_ különbséget lehetnek.. nem mindegy, hgoy csak levesznek valami kinövést a zacsiról, vagy felnyitják.
Nyugodtan kérdezd meg a dokitól !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!