Fájdalmas csomó a jobb herén. Mi lehet az?
Szia!
Én írtam a kérdéseket neked. Köszönöm, hogy válaszoltál. Mennyi idős vagy? Tehát amit tudok, hogy szerda óta fáj. Folyamatosan fáj vagy spontán módon hirtelen megfájdul. Csak azon a ponton fáj, nem sugároz ki mondjuk az alhashoz. Ugye? Nem piros, nem duzzadt a herezacskó. Szerencsés esetben gyulladásos képződmény, de más, kezdődő folyamat is jelentkezhet így. Apró, kemény dudor lehet a hereburkon képződött egyszerű kötőszöveti gyülem is. Ez ritkán fájdalmas. Lehet továbbá spermatociszta is, ami akár jóindulatú, de meg kell nézetni. Voltál már urológiai vizsgálaton életedben? Aggodalomra semmi ok!
Üdv, Gábor
Szia, nekem ilyen lágy valami van rajta. Azt hiszem az ondóvezeték,vagy annak csatlakozása. Nekem nem fáj.
2-3 hete vettem észre. És semmi gond vele.
Szerintem neked sincs.
De ha van olyan barátod,vagy édesapáddal olyan kapcsolatban vagy, nyugodtan kérdezz meg tőlük. Nem ciki hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!