Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Létezik az, hogy valaki 19...

Létezik az, hogy valaki 19 évesen kezd el serdülni?

Figyelt kérdés
Srácok, ti mikor kezdtetek el úgy igazán érni? Lehet, hogy ez csak számomra furcsa, de eddig úgy komolyabb változás nem volt rajtam, egészen idáig. Érdekes, mert például az arcom eddig undorító volt, most tisztul egész gyorsan, em vagyok már zárkózott, önbizalmam lett, végre az edzés is kezd látszani, mert fejlődik a testem érzem. Viszont van még egy dolog. A pénisz, azt mondják 15-16 éves kortól nem nő tovább. Nekem eddig 15 cm volt állva, most pedig sokkal vastagabb és nagyobb lett, a Fordyce pöttyök is Megjelentek rajta, már hátra tudom könnyen húzni a bőrt stb, eddig nem tudtam. Ez most akkor hormonzavar és orvost kell keresnem vagy sima későn érés? 19/F
2014. júl. 4. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálad már a férfiasodás van kialakulóban .Nincs ebben semmi újdonság .
2014. júl. 4. 20:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :) Csak meglepődtem sok dolgon. Régen szétszórt voltam, most meg éretten gondolkodom, van logikám, átalakul a testem stb. Furcsa, mert azt hittem ez 18 éves korig történik és megáll.
2014. júl. 4. 20:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Későn? 24 vagyok, de férfinak messziről se mondanám magam, se más. Pont jókor érsz be. :]
2014. júl. 4. 20:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor nem aggódom, megnyugtattatok. :)
2014. júl. 4. 20:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Későn érő vagy ugyan, de nem most keztél serdülni, ezek már csak a külső jelek. A sedülés (mint minden biológiai folyamat) először mélyen indul, belülről és sokáig észrevétlen.

Semmiféle hormonzavarod nincsen, ne parázz. Az edzés jó, de ne szedj semmiféle sz.r szert mellé. Komolyan.

Ps: A legnagasabb nő hüvelye is csak max. 12-14 vm hosszú, úgyhogy nem a pénisz hossza a lényeg, még a vastagsága sem, hanem a szexuális technika.

Érted, ugye? :)

2014. júl. 4. 22:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem szedek semmit sem, mivel street workout-os vagyok és nincs is szükségem rá, mivel a táplálkozásom szinte tökéletes a testem meg fejlődik. Tudom, hogy nem a hossza számít, csak figyelmes lettem erre is, hogy megnőtt kicsit meg vastagabb lett.
2014. júl. 5. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!