Hogy illik menni urológushoz?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, fitymaszűkületem van!
Két hét múlva megyünk orvoshoz.
Mi lesz a vizsgálat menete?
Mi lesz, ha fel fog állni?
Vagy fel is kell állítani?
Leborotváljam vagy hagyjam meg a szőrt?
2014. júl. 4. 10:11
11/16 anonim válasza:
A fitymafék átvágása egy elég rövid műtét. Ilyenkor a féket átmetszik és néhány öltéssel összevarrják. Érzéstelenítéssel csinálják tehát a műtét nem fog fájni, csak utána lesz kellemetlen egy ideig, de hamar rendbe jössz majd!
12/16 A kérdező kommentje:
Végre ma meglett a műtét. Már nem fáj, de "tesztelni" még nem tudtam.
2014. júl. 30. 17:37
13/16 szamo77db válasza:
Egy ideig hagyd is nyugton, hadd gyógyuljon meg rendesen.
14/16 anonim válasza:
Akkor hál istennek csak arról volt szó hogy rövid volt a fitymaféked ezért vágták át,mert az akadályozta hogy a fitymád rendesen hátra tud húzni.
Ne is erőltesd egy darabig a dolgokat.
Már jól vagy?
Altattak vagy érzéstelenítőt kaptál csak?
HOgyan zajlott a műtét?
Magándokihoz mentél ahol van hogy csak az orvos van jelen műtétkor vagy sztk-ba?
15/16 A kérdező kommentje:
Nem altattak. Nem magándoki. A műtét nagyon gyorsan megvolt, csak utána tartottak bent pár órára. Kb mikor "próbálhatom" ki?
2014. júl. 31. 06:22
16/16 anonim válasza:
hát mér várj vele pár hetet.És csak az orvos volt bennt,vagy azért többen,mert ha elég sokan vannak bennt az azért elég ciki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!