Körülmetélés után önkielégítés?
Figyelt kérdés
11 napja végeztek rajtam teljes körülmetélést fitymaszűkület miatt. A kérdésem az lenne, baj-e, ha önkielégítettem magam, pedig még a varratok se kezdtek kiesni. Olyan fogást találtam, amivel nem sértettem a makk alatti részt.2014. júl. 1. 21:44
2/6 anonim válasza:
Annyira durva szukuleted volt, hogy le kellett vagni az egeszet? Tobb orvossal is konzultaltal errol?
3/6 anonim válasza:
Kellett neked megblankoltatni, most meg sírsz.
4/6 A kérdező kommentje:
1.: Köszönöm!
2.: Igen, teljesen beszűkült, csak egy kicsi látszott belőle. Megbízható orvossal konzultáltam.
3.: Nem sírok, csak sok helyen olvastam, hogy addig nem kellene önkielégítést végezni, amíg teljesen be nem gyógyul.
2014. júl. 2. 12:13
5/6 anonim válasza:
Én csináltam műtét után pár nappal. De! Nagyon kis mértékben húzogasd, tehát ne nagyba, inkább tartson több ideig mint rövid ideig de nagy mozgással. Mert ha nagyot rántasz rajta, elszakadhat. Tehát óvatosan, majd kitapasztalod mennyit tudsz rajta húzni.
6/6 anonim válasza:
Mennyit hagytak, mekkora, milyen szeles sav a koronaarok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!