Szabados "Pascal" kérdése:
Kéne egy kis segítség ugyanis nem hiszem hogy ez normális?
Figyelt kérdés
Na szóval miután hát, tudjátok kirántom olyan erős fejfájás tör rám mint amilyet még az életben nem éreztem. És kezdek aggódni hogy lehet hogy valami ér elpattant a fejemben vagy ilyesmi. Vajon el kéne mennem orvoshoz? Ha igen akkor milyen orvohoz lenne a legjobb?2014. jún. 30. 10:48
1/4 anonim válasza:
Mit rántasz ki? A csirkehúst?
Egyébként első körben háziorvos.
2/4 anonim válasza:
orgazmus közben emelkedik a vérnyomás, lehet magas vérnyomásod van és attól fáj a fejed, én azt nézetném meg elsőkörben
3/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2014. júl. 1. 17:27
4/4 anonim válasza:
ilyen nekem is volt régebben párszor, aztán pár éve eltűnt... én is a vérnyomásra tippelnék, nézesd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!