Tabletta, Gynecomastia? Tobbi lent. Bocsanat a borzalmas fogalmazasomert es irasomaert de szlovakiai vagyok
Figyelt kérdés
na szoval gynecomastiaban szenvedek elmentem vele orvoshoz,aztmondta h hozza sokkal rosszabb esetekben jarnak,figyelembe se vegyem mert a melleim nem nagyok,ez nem annyira sulyos eset.egyebkent kb 3honapot kellett varnom meg kapok beutalot mert annyian jarnak az orvoshoz. irt fel orvossagot azert mert magas volt az osztrogenszintem.(euthyrox25) nos elkezdtem szedni,szuloi beleegyyezes is kellett,ettol ugyerzem jobb lett az anyagcserem ...de megint bedagadtak tole a melleim,megint csomot ereztem bennuk...mielott elmentem orvoshoz mar nemvoltak csomok a melleimben ,ugy ereztem mintha mulna el a gynecomastiam......sztetek hagyjam abba az orvossag szedeset?? elmentem a meleimmel orvoshoz es szinte nemis arra kezelt nemis torodott vele -.- komolyan ugyereztem mintha jobban ertenek hozza. ..2014. jún. 29. 13:35
1/2 A kérdező kommentje:
es h irhat ki 1 fejlodesben levo gyereknek ilyen orvossagot? es aztmondta h megmuthetnek 18 ev alatt is ....eddig mindenhol azt olvastam h ez nem lehetseges
2014. jún. 29. 13:37
2/2 anonim válasza:
Szerintem a műtéttel várni kellene addig,amíg a hormonális változások be nem fejeződnek. Hasonló gondal küszködök és kb. most tartok ott,hogy megműttetném. 23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!