Enyhe mellékhere gyulladást meggyógyítja a Voltaren Dolo tabletta?
Figyelt kérdés
Naponta ha szedek 2 X 1-et?
Nem antibiotikum kellene inkább?
2014. jún. 26. 14:36
1/7 anonim válasza:
Inkább menj urológushoz, minthogy egy vény nélküli fájdalomcsillapítóval kísérletezz otthon, amit amúgy sem lehet kúraszerűen szedni!
2/7 anonim válasza:
Hát bizony gyulladásra antibio kéne
3/7 anonim válasza:
A Voltaren az nem jó rá
Urológus fel tud írni jobbat
4/7 A kérdező kommentje:
Voltam urológusnál és ő mondta hogy ezt használjam...
De szerintem az nem jó rá, mert gyenguska gyógyszer.
2014. jún. 26. 14:55
5/7 szamo77db válasza:
Hát mert te okosabb vagy, mint az orvos, ugye? Amúgy meg vissza mehetsz hozzá, hogy írjon fel valami mást! Egyébként a Voltaren elsősorban ízületi problémákra való.
6/7 anonim válasza:
Egy kicsit tényleg furcsa, hogy ezt ajánlotta. De ha megvizsgált és megbízol benne, akkor tedd amit mondott! A másik lehetőség, hogy keress fel egy másik urológust!
7/7 anonim válasza:
Szerintem keress fel másik urológust, mert nekem volt heregyulladásom és nagyon erős antibiotikumot irtak fel, napi 3x2 kapszulát. Menj el egy maszek urológushoz és normálisan kezeltesd ki magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!