Lehetséges, hogy elkaptam valamit a kutyámtól? (F, lent)
A kutyám sokszor fel szoktam venni az ölembe (kistestű kölyök kutya) és így pl mikor nyáron hullik a szőre, ráragad a pólómra, nadrágomra stb. Természetesen mindig miután befejeztem vele a játékot, megmosom a kezem, kirázom a szőrt a ruháimról, stb.
Maszturbálásnál mikor véletlenül a péniszem hozzáérhet ugyanazon pólóhoz, ahol előtte ő ért hozzá (tudtommal nincs semmi betegsége, de a kutyák higiéniája ugye mégis elég pocsék, bármit csinálnak), lehetséges hogy úgy elkaptam tőle valami gombás fertőzést? Másra nem tudok gondolni, egész biztosan nem nemi fertőzés dolog.
Egy kis halvány, 2-3 miliméteres folt nőtt a makkomra. (Nem a makk aljára, a húgycső mellé). Lehet, hogy pont amiatt az érintkezés miatt lehet összeszedni valamit?
Ha így van, akkor azt érdemes lenne megfilmesíteni, annyira hihetetlen történet...
Le is zuhanyzol, miután foglalkozol a kutyáddal? Jó hogy nem steril cuccban játszol vele. Ha meg kutyára hullik a szőre, akkor vidd dokihoz és fésüld rendszeresen.
Kutyák higiéniája elég pocsék... Na persze. Hát öcsém, nem vagy te egy kicsit hipochonder?
Inkább húzz már innen, már picit fárasztó is vagy, hogy ismeretlenül is itt kötekedsz és trollkodsz, tőlem úgy is csak lepontozást kapsz, de valszeg mástól is. Még akkor is ha nem érdekel. A kritikáid nem építőek, azzal hogy írogatod ezeket a hülyeségeket, amikhez te magad sem értesz, nem lesz jobb senkinek. Én pedig csak segítséget akartam kérni, semmivel nem adtam okot rá, hogy itt verd magad, főleg hogy legtöbbször túlzásokba is esel, és kevered-kavarod/tereled a témát.
Valaki más esetleg tudna segíteni?
Nem vagy kicsit fogalomzavaros? "A kritikáid nem építőek." Nézz után ez mit jelent...
"Hülyeséget írok, amihez nem értek." Ennek a mondatnak nincs értelme.
Nyaf-nyaf
Ja! Csókoltatnak a kutyáim :)
Fertőzést rengeted helyről lehet összeszedni.Nem is gondolom hogy a kutyától ,hisz az nem most került oda .
Már többször is előfordult volna .Ezt akár saját vizeleted is okozhatta,de az ondó is .
a cím alapján másra gondoltam
előbb leszel férges a kutyádtól mint a makkod gombás
ám a kutyák kiválóan nyalnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!