Lehet-e hererák?
Figyelt kérdés
Tegnap este a bal herém mellett egy kemény csomót tapintottam ki nem a herémen van hanem mellette különálló dolog és mozgatható a zacskóban.... nagyon be vagyok sz.rva hogy hererákom van.... nem fáj meg semmi SZerintetek???
24 éves vagyok
2014. jún. 20. 21:58
1/8 anonim válasza:
Menj el ahogy tudsz urológushoz, ő tudja csak megmondani mit tapintottál ki.
Gondold el én ugy jártam, hogy megfájdult, huztam az időt 2 hétig és kiderült nekem hererákom van, nekem nem volt semmi csomom ami kitapintható lett volna, már azóta tul vagyok a mütéten. Nem vagyok még 24.
De biztos veled nincs semmi komoly de menj el, egyszerü vizsgálat, megnyugszol. Egyedül csak az urológiai vizsgálaton tudják megmondani mi az, mitől van, hogyan lehet kezelni.
2/8 A kérdező kommentje:
Es milyen muteted volt eltavolitottak???
2014. jún. 21. 11:27
3/8 anonim válasza:
Eltávolitották a bal herémet, mert rákos volt.
4/8 A kérdező kommentje:
A mutetrol tudsz valamit mondani ???
2014. jún. 22. 14:22
5/8 anonim válasza:
Mütét előtt vettek vért,és elküldtek ct-re, előtte nap estétől nem ehettem, de.10-kor kaptam 2 szem gyógyszert, utána levittek a mütőbe, elaltattak 1 órás volt a mütét, a hasfalon keresztül vették ki, kb.10 cm vágásom van, mütét után kb.1 óráig voltam az őrzőben. Mütét után eléggé fájt, de kaptam fájdalomcsillapitot és mütét után 6 órával hazaengedtek volna,mérték a lázat, és vérnyomást, és vettek mütét után is vért, de én maradtam 1 éjszakát, amit utolag jól tettem, mert éjszaka elég szarul éreztem magam. Utána hazajöttem és 2 nap után gennyes-véres váladék jött a sebből, én kaptam gyulladást, ezt nem kap mindenki, vissza kórházba, ott adtak antibiotikumot és 1 hétig tisztult a seb, mostmár elkezdett begyógyulni. Most várom, a szövettan eredményt és a ct. eredményt, vérvétel eredményét, mert ennek függvényében döl el milyen kemo kezelést kapok.
6/8 anonim válasza:
Elfelejtettem, mütét előtt 3 nappal adtam le spermát, mert kemorol végig beszéltek hogy azt kapni fogom. Különben, hogy tul vagyok a mütéten nem annyira tragikus, a jobb herém biztositja a mük., tehát lehet vele teljes életet élni, ilyen lelki traumák azért bennem voltak, hogy mi lesz. Most a kemotol félek.
7/8 A kérdező kommentje:
Hat en nagyon be vagyok szarva holnap megyek dokihoz... Nagyon felek!!!! :(
2014. jún. 22. 19:08
8/8 A kérdező kommentje:
Na voltam dokinal.... :D szerencserw nincs nagy baj csak a mellekherem van begyulladva es az ereztem kemeny csomonak a hereim epek nincs semmi koros elvaltozas.... Felirt antibiotikumot es kesz :D 1 het kontrol :D
2014. jún. 24. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!