Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kis csomo a heren?

Kis csomo a heren?

Figyelt kérdés
A heremen tapintottam ki,fater azt mondja az ondovezetekcsatlakozasa neki is van,de a masik golyon nincs ott. Egyebkent semmingond a heeremmel. 14f
2014. jún. 18. 13:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem is van. Urológusnál voltam, nincs semmi gond.
2014. jún. 18. 13:39
 2/10 anonim ***** válasza:

Kérdező! Ez már a 3. kérdésed ugyanezzel kapcsolatban! Az is lehet, hogy a mellékheréd az, ami a máik oldalon is van, csak nem voltál elég alapos.

Megértem az aggodalmadat, de látatlanban mi nem mondhatunk semmi biztosat!

Ha aggódsz emiatt, beszélj édesapáddal és nézessétek meg urológussal!

2014. jún. 18. 13:39
 3/10 A kérdező kommentje:
Nekem ez a 2 ilyenn kerdes. Amugy koszi
2014. jún. 18. 13:45
 4/10 anonim ***** válasza:
ondóvezeték,vagy mellékhere,nincs semmi bajod,nem mindig olyan könnyű kitapintani.
2014. jún. 19. 13:20
 5/10 A kérdező kommentje:
De rajta a golyon?
2014. jún. 19. 13:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Mégis hol máshol lenne? A homlokodon? :D
2014. jún. 19. 21:15
 7/10 anonim ***** válasza:

Na most figyi a golyó belsejébe van ez a csomócska,vagy a golyón kívül,ez a nem mindegy?

Mert ha a golyón kívül van,tehát látni és egy kis dudort akkor lehet hogy a zsír,vagy ott is van nyirok mirigy az.Tehát az úgy néz ki mintha lenne egy kis kinövésed,kicsit nagyobbra nőtt pattanás.Az igazából többnyire csak esztétikai gond,ezért szokták eltávolítatni.

Ha viszont a zacsi belsejében van amit érzel,dudor akkor az ondóvezeték,vagy mellékhere.De ha ennyire félsz mért nem mész el az orvoshoz megnézetni.NAgy vagy már,én a korodba már egyedül jártam dokihoz.

2014. jún. 20. 12:33
 8/10 A kérdező kommentje:
Benne a zacsiban rajt a golyon van. Es valszeg a vezetek.gondolom en.
2014. jún. 20. 13:00
 9/10 anonim ***** válasza:
igen,ez az lehet,másnak is van,de mondom ha félsz tőle,már nagy vagy akkor menj el hétfőn az orvoshoz és nézesd meg a gyerek dokiddal.
2014. jún. 20. 13:04
 10/10 A kérdező kommentje:
Es a masik golyon miert nincs?vagy csak nem erzem?
2014. jún. 20. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!