1. Hány éves korotoktól jártatok egyedül orvoshoz? 2. Hozzátok bejárkál az anyutok ha fürüdtök, vagy erről mikor szokott le, vagy kellett szólni hogy má ne jöjjön be? (Sok kérdés kíváncsiságból lennt)
3.Hány éves korotoktól maszturbáltok?
4.Hány éves korotokba lett szőrtök?
5.Amikor volt már szőrötök akkor már anyutok zavart ha meglátott,már leszokott a rátok nyitásra?
6.Volt olyan vizsgált amit égő lett volna ha anyutok,aputok előtt csinálja az orvos,mi és hány éves korotoktól?
7.nektek mekkora ha nem áll fel?
1.Én 7.második félévétől
2. 11 éves koromtól már nem,ha mégis kopogott
3.11
4.11,5
5,engem zavart,de csak ha nem volt rajtam boxer,vgy füdeni mentem.,boxerban nem zavart
6,ha csak polót kell levenni akkor nem,ha boxerba nézegetnének akkor igen:-),már 11 éves kortól,mert fel is állt sokszor akkor már,egy has nyomokodástól is.
7.nekem 12 cm kb.
2/10
én 4-5 éves koromtól fürdök egyedül,már mint szappannak,tisztálkodom,csak ellenőriztek olyan 8 éves koromig,hogy mindent jól mosok meg,haj meg körömvágásba segítettek még de 8 éves koromba már az is ment.Meg először mindig meg kellett szappannal mosakodnom,utána lehetet játszani a kádba.
8/10 és mennyi idős vagy,már nagykorú?
nem, soha nem voltunk nudisták, max nem takargatjuk magunkat családon belül
de ez nekem így természetes, és az a furcsa amikor valaki azt csinálja amit te, kérdező :D
Szerintem egyáltalán nem fura hogy ha valaki már nem egy 11-12 éves kisfiú,vagy lány és nem mászkál otthon pucéron mások előtt,az más hogy alsóneműbe mászkál,de meztelenül az már nem annyira.
Az más hogy ha fürdik valaki kopogtatva bemennek hozzá,de az hogy egy 17 éves fiú neki álljon pucéra vetkőzni és úgy mászkálni a 18-21 éves lány tesója előtt,vagy ez fordítva az nem annyira természtes.Az más hogy ha véletlenül rányit egyik a másikra,tehát vannak szitúk amik mások,de amit te írsz az nem.
Az sem normális hogy otthon mindneki meztelenül mászkál,ez csak nudistáknál van..
Akár egy fiatal felnőtt vagy felnőttkorhoz közelítő fiút,lányt néze azok is egyedül mennek orvoshoz,vannak olyan helyzetek,vizsgálatok ahova csak egyedül mennek és amihez diszkréciót vának má el,és ez felnőtteknél is így van.
nem is baj hogy nem olvastam 6 éve a válaszod kérdező, mert jó nagy baromság
meg jó lenne ha nem te döntenéd el, mi normális mi nem
nem voltunk nudisták soha
amúgy természetes dolog a meztelenség, te sem ruhában születsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!