Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miert nem tunik el az ugymond...

Miert nem tunik el az ugymond "zsircsocs"?

Figyelt kérdés

19 eves vagyok, es csak akkor normalis a mellbimbom, ha hideg eri, vagy ha torzsolom. Szerintem ez nem normalis dolog ilyen korba.

Kb egy ev alatt fogytam ugy 10 kg-t azt hittem h azert volt "zsircsomom" mert kover voltam.. de mostmar majdnem h sovany vagyok megis van.

2 eve kerdeztem anyumtol hogy mitol lehet, akkor azt mondta hogy nem volt meg szexualis kapcsolatom, s majd kialakul, mondtam oke. Hat a mai napig se volt meg.. mivel koveren eleg luzer voltam, de mostmar kezd alakulni az eletem :) van baratnom is csak meg nem volt szexualis kapcsolatunk.

Valami otletek? elso sorba az egeszsegemert kerdem, de bizony nyaron meg a strandon is zavar..

Nagyon nagyon szepen koszonom elore is a hasznos valaszokat es velemenyeket :)

2014. jún. 12. 13:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Sportolsz valamit? Én közel 40kg-t fogytam, viszont csak azóta kezdett el látványosan csökkenni mióta elkezdtem kondizni. 23F
2014. jún. 18. 11:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet hormonális eredetü is, ha nincs a háttérben más probléma akkor kondizzál. De van olyan hogy csak egyszerüen ilyen alkatu vagy.
2014. jún. 18. 19:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Remelem hormonalis problemam nincs, sportolni szaladni szoktam, fekvotamasz(3fele), felules, huzockodas stb, sulyok emelesen kivul. Ha nem fog lassan elmulni akkor elnezek egy hormon vizsgalatra. Koszonom a valaszokat :) es meg varnek szemelyes tapasztalatot/velemenyt :)
2014. jún. 25. 08:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Esetleg belinkelnél egy képet, hgy mennyire durva a helyzet? Nem kell magadról, elég ha googlevel keresel egyet ami hasonló
2014. jún. 25. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!