Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan pisilnek a fiúk?

Hogyan pisilnek a fiúk?

Figyelt kérdés
Van 2 kisfiam és nem tudom hogyan szoktak pisilni a fiuk.A fitymát hátra kell húzni pisiléskor,hogy a pisi ne keringjen ott a makk körül,vagy csak simán pisi és kész.

2014. jún. 9. 20:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Az anyucival komoly gondok vannak!!!

Ha itt egy pasas kérdezgetné, hogy mit csináljon a kislányai nunikájával pisiléskor,

már mindenki rendőrért kiabálna!!

2014. jún. 10. 05:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Erre nincs szabály. Nem muszáj hátrahúzni, de ha azt szeretné, hogy a vizeletsugár ne össze-vissza folyjon, akkor elég, ha csak annyira hátrahúzza, hogy a húgycsőnyílás szabadon legyen.
2014. jún. 10. 08:56
 13/17 anonim ***** válasza:
42%
Ne haragudj, de szerintem a wc papír nem elég steril, h csak úgy a makkhoz nyomja a fiú... egyébként nem kell hátrahúzni pisilés előtt/közben, viszont utána nem árt "kihúzni/kirázni" belőle két-három húzással.
2014. jún. 10. 09:32
 14/17 anonim ***** válasza:

én nem szoktam hátra huzigálni, simán pisilek és kész

semmi baja nem lett eddig a farkamnak, sem a makkomnak

meg egyébként a vizelet steril

meg nem megy a fitymám alá, nincs szűkületem

2014. jún. 10. 19:22
 15/17 A kérdező kommentje:
Van itt is egy-két értetlen ember,de mint látom le is lettek pontozva rendesen.Nem egy pedofil anya vagyok,hanem a férjem nem teljesen tud segíteni,csak mások általi tapasztalat útján,de szerintem a férfik nem azt nézik pisiléskor,hogy a másik hogyan húzogatja-rázogatja.A másik pedig az,hogy szerintem ha egy egyedülálló férfi kérdezi,hogy mit tegyen a kislánya nunijával,mert teljesen kipirosodott,akkor szintén fog kapni értelmes válaszokat.Az normális válaszokat pedig köszönöm szépen.
2014. jún. 10. 20:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Kicsit huzd hatra, hogy a hugycsonyilas latszon, ugy nem fog mindenfele pisilni. :)
2014. jún. 12. 14:52
 17/17 anonim ***** válasza:
53%
Utanna egy darab wcpapirral itasd fel a "maradekot" ha epp van ra lehetoseg.
2014. jún. 12. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!