Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért van az, ha a péniszen...

Miért van az, ha a péniszen nincs a makkra húzható bőr?

Figyelt kérdés
Fitymaszűkület?
2010. jan. 1. 20:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
A fityma a makkra húzható bőr. Ergó ha neked nincs mit a makkodra felhúzni, akkor valószínűleg körül vagy metélve. Kérdezd a szüleidet, hátha kiskorodban megcsinálták.
2010. jan. 1. 20:50
 2/12 anonim ***** válasza:
97%
Lehet,hogy már így születtél.Az én családomban már három generáció fiúi így születnek.Nem lett senki körülmetélve,és egyiküknek sem volt semmi baja a szexszel.
2010. jan. 1. 20:52
 3/12 A kérdező kommentje:
A barátomnak ilyen a pénisze. Még nem kérdeztem meg, hogy mitől, csak nem akartam butaságot mondani neki.
2010. jan. 1. 20:54
 4/12 anonim ***** válasza:
96%
Lehet hogy te még csak merev állapotban láttad, olyankor a nagyobb méret miatt általában nincs ráhúzódva a bőr egyik fiúnak sem. (Ha nem ez a helyzet akkor bocsi.)
2010. jan. 1. 20:57
 5/12 anonim ***** válasza:
13%
Lefeküdtök már egymással, de ezt nem mered megkérdezni?
2010. jan. 1. 20:59
 6/12 anonim ***** válasza:
16%
zsidó vagy
2010. jan. 1. 21:00
 7/12 anonim ***** válasza:
75%
körül van metélve.
2010. jan. 2. 00:42
 8/12 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem írtam, hogy lefeküdtünk egymással. Még nem feküdtünk le. Viszont láttam merev állapotban is, ezért kérdeztem. Még nem volt rá alkalmam megkérdezni tőle, egyébként orvos, és nem is szerettem volna tőle butaságot kérdezni, ezért gondoltam, hátha van tippetek.

Köszi a válaszokat!

2010. jan. 2. 12:08
 9/12 anonim ***** válasza:
51%
lehetett fitymaszűkülete és megműtötték, csak nem tartja olyan nagy dolognak, hogy beszélni kelljen róla, hisz végülis semmi baja nincs már!
2010. jan. 2. 18:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Az en baratom pl nem szereti elmondani, mert neki pl nem sikerult jol, csunya is es faj is, persze ezzel nincs egyedul, de ez sovany vigasz. Ez is lehet a hatterben...
2010. jan. 4. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!