Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Farokherpeszre jó a zovirax?

Farokherpeszre jó a zovirax?

Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 16:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem,hisz a szájherpesz(arra találták ki) másfajta herpesz mint a nemiszervi..spéci kencét felír majd a nemigondozó.
2010. jan. 1. 16:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Inkább menj a dokihoz!
2010. jan. 1. 17:36
 3/6 anonim válasza:
0%

Hehh, gennyedző hereherpeszed van? xD xD

PURUTTYAAA!!!

2010. jan. 1. 18:21
 4/6 anonim ***** válasza:

IGEN!Övsömörre is ezt ajánlják, meg mindenfajta herpeszre.Nincsen speciális herpeszkrém rá sajnos, ezért marad a kis tubusos,jó drága, és sok kell belőle :S.

Nekem nőgyógyász írta föl,és ezt használtam, mielőtt bárki leszólna.

2010. jan. 1. 18:21
 5/6 anonim ***** válasza:
18:20 bekaphatja! Remélem egyszer neki is lesz, egyáltalán nem vicces!
2010. jan. 1. 18:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Bizony nem vicces ez a dolog. A nemi szerven kialakult herpesz egyáltalán nem biztos, hogy pont partnertől kaptad el. Azt el lehet kapni wc-én is.Nem kell hozzá nemi érintkezés. Légyszi menjél bőrgyógyászhoz, aki kifog kezelni, és megadja a szükséges gyógyszereket hozzá. Hiszen ilyen esetben tunkolni kell az immunrendszert is, mert a herpesz egyben ideggyulladás is. És az is lehetséges, hogy leromlott az immunrendszeres, azért szedted fel ezt a fertőzést. Hallgass rám, tapasztalt vagyok!!!!!
2010. jan. 2. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!