Miért hullik a hajam? (kérlek olvasd végig a lentieket)
A hajam nem foltokban hullik. Úgy veszem észre hátúl a hajamnak nincsen gondja. A fejtetőn, oldalt és elől hulllik. Elvileg Hormonális probléma, vagy öröklöttem.
Szedek folyamatosan Finasteridet napi 1mg,(már 3-4 hónapja) változást nem látok ugyanúgy hullik.
A hajam hullik de nem csak a hosszú szálak hanem a kis apró kb fél centis haj is. oldalról és fentről.
Szedtem még a finasterid előtt DHT blocker nevü kapszula: B6 vitamin, fűrészpálma olaj mindent ami erre volt
arcüreg röngten rendben van
vérvétel: rendeben van
egészséges táplálkozás: rendben van
Allergia vizsgálaton voltam, szinte mindenre allergiás vagyok és szedek arra gyógyszert" AERIUS 5mg".
A nagy változás a fogászati röngten mutatott. 4 db fogamnál van góc. Már az egyik ki is lett gyökérkezelve.
Mitől hullhat a hajam ? mert már én asse tudom mit csináljak. 21/F
akkor vszínű a fog-gócok volt a probléma.
meg kell mind a 4 fogadnál szüntetni a gócot, és utána rendbe jössz.
de ne azt várd,h miután kiszállsz a fogorvosi székből elmúlik azonnal a probléma. mert nem fog, idő kell h visszaálljon . légy türelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!