Minden fiú izgul, ha egy orvos a vizsgálaton azt is meg akarja nézni, hogy hátra lehet-e húzni a bőrt a péniszén?
Ez a téma érdekel csak vagy várható a vizsgálat?
A szüleiddel beszélj róla ha várható a vizsgálat.
Annak idejen, mivel korulmetelt vagyok es nem akartam, hogy a kozepiskolaban az altalanos iskolaban tapasztaltakhoz hasonloan csufoljanak, kerultem az osszes olyan helyzetet, ahol vetkozni kellett. Uszas, kirandulas, minden ilyet.
A vizsgalattal nincs es soha nem is volt gondom, azzal viszont igen, amikor mint a birkak allunk es egyszerre egynel tobb ember van bent a helyen, ahol vetkozok, mondvan, hogy "ugyis mindenki fiu".
Ebben igazad is van nem szabadna birka módjára bánni az emberekkel,de ott van a baj,hogy a szülőknek,a tanároknak kellene tennie,nekik kellene szólnia hogy egyenként történjen a vizsgálat,senkinek semmi köze a másik egészségéhez,a másik nemiszeréhez sem.A tanárok,orvosok sem vizsgáltatnák maguk a kollegáik előtt akkor a diák mért lenne más!
De hol vannak ilyenkor a szülők,mért nem szól senki ezért?
Szólni kellene,mert ha mindig mindeki hallgat akkor nem is lesz változás sosem.Azoknak az orvosoknak is most már szólnia kellene akár a hivatalos szervek felé akik szintén ezen a véleményen vannak.
A szülőket sem értem,milyen szülők ha mindent hagynak hogy a gyerekükkel így bánjanak,meg a tanárokat,orvosokat sem.
Csak akkor lehet lépést elérni ha végre a hivatalos szervek felé jönnének be ezzel a témával kapcsolatban észrevételek és tapasztalatok.
De sokaknak ez nagyon kínos és rossz érzés,ezért ezen is el kellene gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!