Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért vannak piros pöttyök a...

Miért vannak piros pöttyök a makkomon? 13/F

Figyelt kérdés

Lassan már egy hete piros pöttyök vannak a makkomon és nem tudom mitől lehet :(

Az esetleg lehetséges hogy kb 2 hónap múlva leszek 14 és hogy most érek férfivá vagy valami??

2014. máj. 31. 09:01
 1/10 anonim ***** válasza:
A makkod melyik részén vannak a pöttyök? Okoznak még bármilyen tünetet (pl viszketés)? Lehet, hogy valamilyen fertőzés pl gomba.
2014. máj. 31. 11:01
 2/10 anonim ***** válasza:

a nemiérésedhez nincs köze.Nem váltottatok új szappanra,mosószerre át,mert lehet valami irritálta a bőrődet és attól van,vagy valóban lehet gomba is.Vagy nem nagyon izzados a nemiszerved mert az is okozhat ilyen kipattogást akár?

De van viszketés?Ha pisilsz akkor nem csíp sehol sem?

Várj még 1 hetet hogy javul vagy sem, ha nem javul akkor jobb lenne ha elmennél urolugushoz vele,egyedül is elmeheszt,de jobb lenne ha szólnál valamelyik szülődnek,beutaló nélkül lehet menni a helyi kórházba.

2014. máj. 31. 15:46
 3/10 A kérdező kommentje:
nem csíp nem viszket, csak mikor fel áll és le húzom a bőrt akkor húzza
2014. máj. 31. 15:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Beszélj a szüleiddel és nézessétek meg orvossal! 13 évesen inkább ne egyedül menj, mert egyedül kb. még egy receptet sem válthatsz ki!
2014. máj. 31. 16:41
 5/10 anonim ***** válasza:

ha úgy érzed hogy húzza akkor lehet valami gyulladás,de 1 hétnél többet ne várj,ha nincs javulás akkor menjél el urologushoz,mehetsz baráttal,szülővel,egy nagyobb tesóval is,bárkivel.Ha anyukád tudna elvinni téged akkor mivel már nem vagy kis gyerek jobb ha megbeszéled vele hogy várjon meg kinnt a váróba ha behívnak,mert többnyire bár van egy függönnyel elválasztott vizsgáló rész ahova más,még az orvos asszisztense sem lát be,de vannak helyek ahol nincs semmi és azért jobb ha vizsgálat közbe még sem lát anyukád mert már azért ciki.

De 1 hétnél többet ne várj semmikép és ha rosszabbodna akkor azonnal szólj neki jó?

2014. máj. 31. 17:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100+ 1 dolog okozhatja .Mire kivizsgálnák el is múlik .Az biztos,a nemi éréseddel nincs összefüggéssel .
2014. máj. 31. 18:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyesmi úgy 16-18 éves koromban.

Itthon természetesen nem szóltam róla, csak mikor már egy hete idegeskedtem, elmentem a bőrgyógyászatra (kicsit ciki volt, hogy egy nagyon fiatal doktornő előtt kellett elővenni), hozzá sem nyúlt, csak megnézte, írt egy gombaölő krémet, és 5 nap alatt elmúltak a pettyek.

Az iskolában, öltözőben vagy mosdóban foghattam meg valami fertőzött tárgyat, aztán meg a farkamat a wc-n, úgy kaptam el.

2014. jún. 1. 16:35
 8/10 A kérdező kommentje:
de én minden wc-zés után meg mosom a kezem szóval :(
2014. jún. 1. 20:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Bármennyire alaposan tisztálkodsz, ez előfordulhat! A lényeg, hogy ha nem múlik el, ne halogasd az orvost sokáig!
2014. jún. 1. 20:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Na akkor példás hogy megmosod a kezed,de most akkor mondok valamit,gondolj bele bemész megnyomod a mozsdót,vagy ha csavaros a mozsdó akkor kézzel elcsavarod,sokan érneka mozsdó kagylóhoz,a kilincshez is ami tele van bacilusokkal,ha valaki nem mos kezet vagy pisilés után meg is mossa akkor is még olyan kézzel ér vízelés után a mozsdóhoz amivel előtte a péniszét tartotta.Most már érted,tele van bacilussal a mozsdó is,és vannak akik nem mosnak sem vízelés,sem nagy wc-zés után kezet.

Sajnos bármitól el lehet kapni a bacikat

Vízelés előtt és után is kezet kell mosni!

De már javultak a pöttyök,eltűntek?

-Ha nem akkor menj el orvoshoz,akár a házi gyerekorvosnak is megmutathatod,és oda is elmehetsz egyedül is.

2014. jún. 7. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!