Mit tegyek? Hamar elmegyek .
Figyelt kérdés
Még régen nem volt semmi gondom az elélvezéssel , de néhány hónappal ezelőtt egyre csak rövidült az az idő amit bírtam csinálni . És odáig jutottam ,hogy 6 percnél tovább már nem tudom tartani . Van most egy barátnőm és nem akarom hogy csalódjon bennem . Nagyon szégyenlem ezt , és nem tudom mit tegyek , hogy ne élvezzek el ilyen hamar .2014. máj. 30. 18:18
1/6 anonim válasza:
Gondold azt közbe h bejön a főnököd. Amúgy ha érzed a pilanatot elötte álj meg aztán folyt.
2/6 anonim válasza:
A sexológia szerint,az aktus 3-8 percig tart.Ha ennyit kibir egy férfi,az már nem nevezhető korai magömlésnek .
Ha ez idő alatt a nő nem jut a csúcsra,a híbát máshol kell keresni .A hiba legtöbbször a nők felizgultságában keresendő .A férfinek ahogy létre jön a merevedése,már kész is az aktusra.Ezt viszont a nők nem veszik figyelembe .
3/6 A kérdező kommentje:
Értem . Nagyon szépen köszönöm a válaszokat , és a tanácsokat . :) Jobb kedvem lett . Mivel még szűz vagyok nincs nagy tapasztalatom ebben .
2014. máj. 30. 18:43
4/6 anonim válasza:
A nagy izgalom is okozhatja,hogy nem tudod tartani magad .
5/6 anonim válasza:
azt tanácsolom hogy a lányt is izgasd fel kellő képen.akkor ő is időben el tud élvezni és nem lesz baj azzal a 6 perccel :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat és a válaszokat ! Sokat segítenek majd , remélem :) .
2014. jún. 7. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!