Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Férfinak lehet hónalj szőrzete?

Férfinak lehet hónalj szőrzete?

Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 19:35
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
25%
a nagy szőrzet és az igénytelenség bizony együtt jár :)
2009. dec. 30. 22:22
 22/30 anonim ***** válasza:
61%

tehát ha a pasimnak nagyon szőrös a lába akkor igénytelen mert nem kapja ki a kezemből a gyantaszettet?

hát gratulálok....

és igen 190 centinél és 100 kilónál kezdődnek a férfiak

21 L

2009. dec. 31. 10:22
 23/30 anonim ***** válasza:
35%
nem a lába. és nem a keze. ez normális. de ne mondd már hogy 10centis hónalj meg fanszörzet normális... egy normál testatlkatú izommal felszerelt férfi meg lehet 100 kilónál kevesebb
2009. dec. 31. 11:29
 24/30 A kérdező kommentje:

itt elsősorban a hónalj szőrzetről van szó, meg as fanszőrzetről.

NEM A LÁB ÉS KARSZPRZETRŐL. :D

2009. dec. 31. 12:21
 25/30 A kérdező kommentje:

itt elsősorban a hónalj szőrzetről van szó, meg as fanszőrzetről.

NEM A LÁB ÉS KARSZőRZETRŐL. :D

2009. dec. 31. 12:21
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes, hogy a hatvanas években még piperkócnek számított, aki mindenféle szagos szappannal mosakodott, hogy érezzék rajta... a férfidezodorok első generációját is gyanúsan nézték, mindenki gyanúsnak, melegnek számított, aki használt ilyet... aztán a 90es évekre szépen elterjedt.

Aztán a hónaljszőr után szépen tünedezik a többi férfitestszőr is, ahogy az indiánoknál is, vagy akár a Napkirály udvarában :)

Érthető, ha a mai negyvenes és ötvenes generáció, akiknek a cippzáras paplan, elektromos gitár és elvispajesz volt a menő, nem szívesen válik meg a hónaljkutyától és főleg a két lába közötti gyönyörű szőrtől, ami számukra a férfiasság egyik jelképe... de hát, ha megnézitek, ugyanez a generáció mosolyog azon, hogy a fiatal csajok kijelentik, nekik nem kell (mondjuk harcsa)bajszos barát. Merthogy nem ezen múlik stb...... de hát, mondjuk ki, már igen régóta csak a parasztok hordanak bajuszt és persze Borat Sagdijev :D

Bizony, az utóbbi években, ha tetszik, ha nem, már csak vidéken meg a mélyen vallásos (elszigetelt) családoknál bevett, hogy akár 20 éves kor körül is van testszőrzet, mindenhol... nem annyira komfortos, bár télen bizti nagyon praktikus :D

2009. dec. 31. 13:16
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Ápoltak és ápolatlanok!

EKG-s nővérként dolgozom,ahol aztán tényleg vetkőznek a betegek.Az általatok ápoltnak kikiáltott szörtelen emberek többsége ,férfi,nő egyaránt ,jószerivel csak kívűlről ápolt.A nő leveszi a melltartóját és a fekete retek ott virít a melle alatt.Felemeli a szép,frissen mosot haját,a nyaka meg holt koszos.Komolyan mondom,hogy a férfiak tisztábbak,mint a nők.Persze ez a szőrösökre is igaz.Szerintem az ápoltság nem aatól függ,hogy a legújabb ruhában jársz,a legújabb pacsulitól illatozól,és van e szőr a lábad között vagy nincs.Amúgy a teljesen csupi férfi vagy női nemiszerv a kisgyerekekre jellemző.Nem azt akarom mondani ezzel,hogy ne legyen leborotválva,de az gusztusos legyen,és azért ha 1 kis pamacs marad ott az szexi,mégse gyerekes.A hóna alja a nőknél gusztusosabb ha csupasz,a férfiaknál pedig szerintem olyan mindegy hogy van,vagy nincs.Csak ne legyen büdi.

A 10 centis szőrzet az állatkert lakóinál található,én még embertársaimnál ezt a méretet nem fedeztem fel.

Az ápoltsághoz még részemről az is hozzátartozik,hogy bemegyek az ismerős szobájába,ne kapjon el a hányinger,mert tele büdös zoknival és koszos bugyival.Szóval részemről az az ápolt ember,aki maga körül rendet tart,a nap bármely szakában le meri vetni úgy a ruháját,hogy ne lehessen felfedezni rejtekhelyeken mocskot.

Az ismerkedéskor én nem azt szoktam kérdezni valakitől,hogy hol van leborotválva,hanem a külseje,humora szokott megfogni valakibe.Ha nagyon dzsungi az illető,ami persze nekem se tetszik,akkor még mindig rávezethetem arra,hogy én hogyan szeretném ha kinézne.Hozzá tenném,nem egyalkalmas ismerkedésről beszélek.

2009. dec. 31. 17:12
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
persze hogy lehet!jó is ha van,mert férfias..csak na legyen büdös,arra figyelj!!
2010. jan. 1. 13:32
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
a 17:12 es válasz nagyom tuti sokan tanulhatnának belöle,hogy mi az ami igazán fontos pl, a retkes nyak,hogy tanitja az ije majd a gyerekét tisztálkodni sehogy,tt. zl.
2010. jan. 5. 23:22
 30/30 anonim válasza:
0%
hát sztem rohadt undorito:S:S:S kis hónaljkutyus
2010. márc. 9. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!