Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Először háziorvoshoz, vagy...

Először háziorvoshoz, vagy rögtön urológushoz forduljak?

Figyelt kérdés

Találtam egy csomót a bal herémben,és mivel túlsúlyos vagyok,félek,hogy egy nem éppen jóindulatú tumort fogtam ki.Azt olvastam,hogy a hererák egyik kockáztató tényezője a túlsúly-nem akarom nagyon ezt figyelmen kívül hagyni,de azt se szeretném,ha holmi vaklárma miatt hibás diagnózist állítsak fel.

Csak és kizárólag komoly válaszokat kérek,komolytalan és élcelődő hozzászólók kíméljenek!!!

2014. máj. 28. 12:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
4. vagyok. Köszi a választ! Amúgy fájdalmat nem érzel csak a csomót? Remélem az fog kiderülni, hogy nincs nagy baj! Esetleg majd írd meg mit mond a doki, kiváncsi vagyok!
2014. máj. 28. 23:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Urologushoz menjél el,nem kell beutaló hozzá,csak megnézed mikor rendel.Az is lehet hogy a mellékheréd tapintottad ki,vagy vannak ott is mirigyek amik képesek néha begyulladni és akkor kis csomócskák keletkeznek.

Mivel urolgusnál kötnél amúgy is ki,menj egyből oda,jobb hidd el,nem kell akkor egy tucat embernek mutogatnod a nemesebb szerved,hanem egyből szakember látja.

2014. máj. 31. 14:43
 13/13 szamo77db ***** válasza:
Én is mindenképpen szükségesnek tartom, hogy lásson urológus. Nekem volt már régen egy vesekövem és akkor áttapintották a heréimet. Nem kellemes érzés, de nem fogsz belehalni! Tudom, hogy mondani könnyű, de bátorság!
2014. júl. 22. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!