Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nem lépett azonnal a doki?

Miért nem lépett azonnal a doki?

Figyelt kérdés

Heló mindenkinek

16 éves vagyok és egyszer elmentem a dokihoz,mert megrémültem,hogy esetlegesen fitymaszűkületem van.A doktor megnézte és annyit mondott,a fitymafékem kicsit rövid.Írt ki rá egy kenőcsöt,amivel minden este bekenem.Viszont olvastam,hogy szexuális együttlét közben túlfeszülhet és elszakadhat.Vagy esetleg csak berepedezik.Ettől félek én.Miért nem tudta azt mondani,hogy gyorsan megműtöm,ami kb. 5 perc és fájdalom mentes.

2014. máj. 27. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:
44%
A kenőcs azért van, hogy puhítsa, tágítsa, így aztán nem lesz gond szex közben sem. De ha gondolod, menj el sebészetre, egy nyissz, és már kész is van...
2014. máj. 27. 22:48
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Azért, mert a kenőcs nem annyira drasztikus, mint a műtét, fiatal vagy, így valószínűleg a kenőcs is elég. Ő az orvos, nyilván ő is végiggondolta és az egyszerűbb és fájdalommentesebb utat választotta.
2014. máj. 27. 22:49
 3/5 anonim ***** válasza:
66%

A vizsgálat és maga a műtét legtöbbször nem ugyanakkor zajlik! Egy ilyen műtétre is elő kell készülni, függetlenül attól, hogy rövid ideig tart!

A krémet biztosan a fitymafékre kaptad? Ezen a gondon a krémek nem igazán segítenek! Nem lehet egy kis szűkületed is? Arra szoktak szteroidos krémet felírni.

Ha úgy érzed, hogy az orvosod nem volt elég alapos vagy körültekintő, inkább keress fel egy másikat!

2014. máj. 27. 22:54
 4/5 anonim ***** válasza:
A 3 as válasza a kielégítő számodra .Ő látja jól a dolgokat .
2014. máj. 28. 07:34
 5/5 anonim ***** válasza:
42%
Ha eleg a kenocs, akkor valszeg olyan nagy gond nem lehet. Orulj, hogy nincs mutet, az mindig kockazattal jar. Bar a fekmutet az tenyleg nem szokott veszes lenni, azert azt is jobb elkerulni, ha lehet. Mivel fiatal vagy, valszeg ezert lehetett ezt megcsinalni. De most akkor dontsd el: rovid a fek vagy nem?
2014. máj. 28. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!