Miért nem lépett azonnal a doki?
Heló mindenkinek
16 éves vagyok és egyszer elmentem a dokihoz,mert megrémültem,hogy esetlegesen fitymaszűkületem van.A doktor megnézte és annyit mondott,a fitymafékem kicsit rövid.Írt ki rá egy kenőcsöt,amivel minden este bekenem.Viszont olvastam,hogy szexuális együttlét közben túlfeszülhet és elszakadhat.Vagy esetleg csak berepedezik.Ettől félek én.Miért nem tudta azt mondani,hogy gyorsan megműtöm,ami kb. 5 perc és fájdalom mentes.
A vizsgálat és maga a műtét legtöbbször nem ugyanakkor zajlik! Egy ilyen műtétre is elő kell készülni, függetlenül attól, hogy rövid ideig tart!
A krémet biztosan a fitymafékre kaptad? Ezen a gondon a krémek nem igazán segítenek! Nem lehet egy kis szűkületed is? Arra szoktak szteroidos krémet felírni.
Ha úgy érzed, hogy az orvosod nem volt elég alapos vagy körültekintő, inkább keress fel egy másikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!