Fityma szűkületre felírt szteroidos krém használata mellett élhetek-e nemi életet?
Meg kell tudni, hogy a baratnod erzekeny-e az ilyesfajta kremekre odalent, de ha szukuleted van, nyilvan nem tul durva, azt azert kezeld ki szepen, legyel ovatos, raersz utana szexelni.
Vigyazz magadra!
A bőr kortól függetlenül nyújtható (különben hogy a frászba lehetne ilyen gigantikus gyűrűket meg dugókat tenni a fülcimpába pl.?), szóval egyáltalán nem csak kisgyerekek esetén van "remény" a gyógyulásra kenőccsel. Nyilván más a helyzet ha a bőr károsodott és más, ha csak szimplán sose volt kellően tág, és amúgy is mindenki kicsit másként reagál.
A 85-ből azt sejtem hogy akkor született a kérdező.
Mindenesetre azt tudom mondani, hogy továbbra is kend szépen (csak annyit, hogy a bőr beszívja a krémet, ne többet), nyújtsd manuálisan hozzá (pl. előrehúzva és kitágítva tartva a fityma szűk részét, akár két ujj bedugásával ha az megy neked), és mondjuk azért egy ideig kerüld a szexet szerintem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!