Lehetek még magasabb?
Figyelt kérdés
Sziasztok!18éves vagyok és kb 171-2cm az az lenne a kérdésem hogy még mennyit nöhetek ha növők?2014. máj. 24. 19:50
2/4 anonim válasza:
Azt mondják, hogy 20-21 éves korig nő az ember. Én 18 éves korom óta 178 centi magas vagyok, szerintem te sem fogsz sokat nőni. Bár ez embertől is függ, mindenki máskor kezd el érni, és máskor is fejezi be.
3/4 anonim válasza:
Csináltass csontkort, ott megmondják (nekem legalábbis körülbelülire meg tudták, de még nem tudom igaz-e), de ne akarj túl magas lenni! (a 193 centimmel mondom ezt)
4/4 anonim válasza:
Elvileg igen,de ez azon is múlik,hogy milyen magas az apukád,ha az apukádat már utolérted magasságra vagy túl is nőtted akkor már kevés az esélye.
A fiúk kb olyan magasak lesznek mint az apjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!