Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 14 éves vagyok van spermám de...

14 éves vagyok van spermám de még 1x se volt magömlésem és előváladékom sincs. Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Rendes válaszokat please :D
2014. máj. 24. 15:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%
Aha arra ne gondoltál hogy marha alacsony a tesztoszteron szinted (tudod az egy hormon amitől a kisfiúkból férfi lesz) na mármost ha nincs tesztoszteronod akkor nincs ami megindítsa a sperma termelődését ergo még kisfiú vagy ami a kérdésedből látszik is. Azt hiszed hogy attól hogy ennyi idősen voltál már nővel (állítólag) már ilyen nagy jani vagy pedig nem ám. Előbb tisztában kéne lenni az ilyen fogalmakkal és azután nőzni nemde?
2014. máj. 24. 21:25
 12/15 anonim ***** válasza:

Milyen magas vagy?

Fanszőrőd van már?

Nézd alacsonyabb fiúknál előfordul hogy későnérők,sokszor nincs még fanszőrök(ami átlagosan 12-13 éves korban szokott már lenni és 14 évesen azért már olyan 170 cm körül vannak a srácok)Ha későnérő vagy akkor a sperma is később fog termelődni a szervezetedbe,ez legkésőbb 16-16,5 éves korodra meg kell hogy történjenk,ha akkor se lenne spermád akkor endokrinologushoz kell menned.

Remélem csak kamuztál azzal hogy voltál lánnyal.Bőven ráérsz lánnyal lefeküdni még.Főleg ha nincs spermád,és még nem vagy ivarérett.

2014. máj. 25. 19:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Lehet simán későnérő vagy,sok srácnak 14-16 éves korába lesz csak spermája.
2014. máj. 25. 19:14
 14/15 A kérdező kommentje:
180 cm magas vagyok és van már fan szőrzetem. Barátaimnak már volt de nekem még nem éjszakai magömlésem ezért tartom furának. De azért köszi az eddigi válaszokat!! :)
2014. máj. 25. 22:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Azért mert sokszor kivered.

Az éjszakai megömlés az, amikor egy ideje már nem ürült és magától távozik a sperma. De ha kivered akkor kiürül.

2014. máj. 25. 22:09
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!