Ha valaki egész életében nagyon sokat szexel/ maszturbál, okozhat valamiféle betegséget? Prosztata stb?
már 8 éves korom óta önkielégítek, mostanában szexelek.
a kérdésem az hogy ha ezt naponta /2 naponta csinálom kb 50 éves koromra lehet ebből valami baj?
Nem,a dolog pontosan ellenkezőleg van .Hasonló kérdésre a következő választ olvastam,urológus adta fiúknak .
Most alapozzátok meg a jövőbeni, nemi szerveitek működését.
Ez nagyon kihat az idős korra is .Most szoktatjátok hozzá a nemi szerveket a munkához.Azért vannak ,hogy dolgozzanak .Lusta fiúknak lustán is fognak dolgozni,illetve idős korban alig már .Példaként a sportolókat hozta fel.Fiatal korban lehet az izmokat is
erősiteni,a testet formálni .Ahogy az edzés megszünik ,esik vissza a teljesítmény is . 50 éves korban aztán lehet menni intim tornára is .Koromnál fogva igazolhatom a dokit,bár akkor én nem tudtam igy kell csinálni.Én sem voltam lusta gyerek,de ma sem .Igaz,ebben a korban már egészség megőrzés céljából kell ezt nagyon gyakran csinálni .
A prosztatarák megelőzésére a legjobb módszer a gyakori ürités .
2 voltam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!