Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől reped meg a fitymám?

Mitől reped meg a fitymám?

Figyelt kérdés

Nagyon, de tényleg nagyon minimális fitymaszűkületem van, amire a doki is azt mondta, hogy nem okozhat gondot. Viszont mostanában van, hogy bereped. Ha gumi nélkül szexelek, vagy kicsit vadabb a csaj orális szexnél, akkor el szokott fordulni és elég nehezen gyógyul be. Nem a legkellemesebb dolog, szóval jó lenne rá valami megoldást találni!

Dokihoz is el akarok menni, de 6 hét múlva kaptam időpontot...

2014. máj. 19. 19:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezt valószínűleg a fitymaszűkület okozza! A szűk rész az erőltetéstől bereped. Ameddig orvoshoz jutsz vele, csináljátok óvatosabban! Ha sokszor bereped a bőröd, az ronthat is a szűkületen!
2014. máj. 19. 19:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Nekem is ez volt a tippem. Nem lehet ezt valahogy orvosolni? Nem szeretném körülmetéltetni magam...
2014. máj. 19. 19:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Házilag nem igazán! Az egyéb lehetőségekről (pl. fitymaplasztika) is az orvosod véleményét kellene majd kikérned, mert látatlanban ezt mi nem tudjuk eldönteni!
2014. máj. 19. 19:47
 4/8 A kérdező kommentje:

Jól van, akkor várok a doki véleményére.

2 évvel ezelőtt voltam fitymafék műtéten, előtte 2 héttel jöttem össze az akkori barátnőmmel. Szexmegvonás 1 hónapig...

Most 1 hete összejöttem a mostani barátnőmmel, erre most meg ez! Nagyszerű...:D

2014. máj. 19. 19:56
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Meg lehet ezt oldani normalisan szerintem, nem kell az egesz fitymat levagni, ne aggodj. Csak jo orvost kell talalni! Ez fontos.
2014. máj. 20. 19:10
 6/8 szamo77db ***** válasza:
Rettenetes, hogy valaki 6 hétre kap időpontot. Itt tart a magyar egészségügy! És ha sürgősen szorul valaki segítségre, akkor hova menjen? A kérdezőnek azt mondom, mindenképpen forduljon orvoshoz.
2014. máj. 22. 15:21
 7/8 A kérdező kommentje:

Szerintem is az, de ezen sokat nem tudunk változtatni...

Tavaly elküldtek CT-re, a folyamatos fejfájás miatt, azt mondta a doki, hogy sürgős, így hamar lesz időpontom. 4 hónappal későbbre kaptam időpontot, de azt mondták a Ct-nél, hogy akinek nem sürgős, az van hogy egy évig is vár.

Nem lepődöm meg ezek után ilyeneket...

2014. máj. 22. 15:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Na meg a másik, ami zseniális volt..Tavaly fitymafék műtétem volt és elmentem december közepén a dokihoz. Akkor is szintén 6 héttel későbbre kaptam időpontot, de sebaj. A doki mondta, hogy műtét lesz, kérjek időpontot a sebészetre, mert ott is megcsinálják. Kértem, odamentem és közölték velem, hogy fehérvár, urológia. Kértem oda időpontot, kaptam is 5 héttel később. Elmentem ahhoz a dokihoz, akinél előtte is voltam egy másik városban (mert mindkét helyen ő rendel), kértem műtétidőpontot és kaptam is március közepére. A műtét előtti héten felhívott valaki a kórházból, hogy sajnos a doki nem fog tudni most megműteni valamiért, de nagyon szívesen mond nekem egy másik időpontot. Kaptam is, május elejére! Maga a műtét 5 perc volt kb, az előkészületekkel és mindennel együtt volt 20. Ezért a pár percért vártam 7 hónapot. Szánalmas!
2014. máj. 22. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!