Mi okozhat túlzott szőr növekedést férfiaknál?
Vannak dolgok amelyek a test működésével összefüggnek .
A természet úgy gondolta ,hogy erre szűkség van .Mindennek meg van az oka,mi a szerepe ,még ha lehet is nélkülözni.
Eltávolítják a mandulát,vakbelet,epehólyagot,akár egyik szervet is amiből 2 van .Van,ami az eltávolítás után pótolja önmagát .A szőrzetet mindenhol el lehet távolítani. Kinek milyen gyorsan nő utána ,az meg a genetikán múlik már .
én annyira azért nem vagyok (normálnak mondható, csak a mai divathoz képest vagyok az). csak érdekel hogy egyik ember miért jobban másik kevésbé. hogy a genetikán kívül valami életmódbeli különbség van e.
meg hogy mi mondható végül is normálisnak? mert ma ugye az a "normális" ha sehol nincs rajtad semmi szőr. de egyik embernek mért van ha a másiknak nincs? úgy tudom hogy megtartja a hőt a szőr és ezért hasznos, de akkor a másnak mért nincs. meg akkor az északi embereknek kellene szőrösnek lenni a délieknek meg csupasznak. de hát ez se törvény szerű lásd olaszok, oroszok. ebben nem látom a logikát. meg végül is mi a funkciója, vagy a hajnak? semmi szerintem, akkor meg minek van? a természet nem gyárt felesleges dolgokat, de itt mégsem látom a dolog miértjét.
ha idáig nem volt, de most hirtelen oka, annak hormonális okai is lehetnek
ki kellene vizsgálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!