Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi okozhat túlzott szőr...

Mi okozhat túlzott szőr növekedést férfiaknál?

Figyelt kérdés
relatív hogy mi a túlzott. milyen lelki oka lehet a dolognak? a napi egy maszturbálás összefüggésben lehet vele? milyen életmódja legyen az embernek, hogy ne alakuljon ki túlzott növekedés? gondolok itt táplálkozásra többek között. remélem valaki tud segíteni, köszönöm. 22f
2014. máj. 16. 16:32
 1/7 A kérdező kommentje:
sportolok is, nemi vágyam nagynak mondható. szexelni baromi ritkán szoktam.
2014. máj. 16. 16:34
 2/7 A kérdező kommentje:
egyszóval mi az egészséges életmód egy férfinak, hogy ne legyen túlzott a szőrnövekedése??
2014. máj. 16. 16:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Vannak dolgok amelyek a test működésével összefüggnek .

A természet úgy gondolta ,hogy erre szűkség van .Mindennek meg van az oka,mi a szerepe ,még ha lehet is nélkülözni.

Eltávolítják a mandulát,vakbelet,epehólyagot,akár egyik szervet is amiből 2 van .Van,ami az eltávolítás után pótolja önmagát .A szőrzetet mindenhol el lehet távolítani. Kinek milyen gyorsan nő utána ,az meg a genetikán múlik már .

2014. máj. 16. 16:48
 4/7 A kérdező kommentje:
tehát a lelki állapot és a minden napi szokások semmilyen összefüggésben nem állnak ezzel a dologgal, csak a genetika? és akkor ezt nem is lehet visszább szorítani csak ilyen "kozmetikai" eszközökkel. így értsem amit mondasz?
2014. máj. 16. 17:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is genetika.Van aki szőrösebb,van aki kevésbé.Én sajnos az előbbihez tartozom,nagyon sok szőr van rajtam.
2014. máj. 17. 06:01
 6/7 A kérdező kommentje:

én annyira azért nem vagyok (normálnak mondható, csak a mai divathoz képest vagyok az). csak érdekel hogy egyik ember miért jobban másik kevésbé. hogy a genetikán kívül valami életmódbeli különbség van e.

meg hogy mi mondható végül is normálisnak? mert ma ugye az a "normális" ha sehol nincs rajtad semmi szőr. de egyik embernek mért van ha a másiknak nincs? úgy tudom hogy megtartja a hőt a szőr és ezért hasznos, de akkor a másnak mért nincs. meg akkor az északi embereknek kellene szőrösnek lenni a délieknek meg csupasznak. de hát ez se törvény szerű lásd olaszok, oroszok. ebben nem látom a logikát. meg végül is mi a funkciója, vagy a hajnak? semmi szerintem, akkor meg minek van? a természet nem gyárt felesleges dolgokat, de itt mégsem látom a dolog miértjét.

2014. máj. 17. 12:19
 7/7 anonim ***** válasza:

ha idáig nem volt, de most hirtelen oka, annak hormonális okai is lehetnek

ki kellene vizsgálni

2014. máj. 17. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!