Akármit csinálhatok velük, már hetek óta csak lógnak a heréim. Ez mitől lehet?
Tusolás után régebb mikor hideg vízzel locsoltam teljesen felhúzódtak most pedig elvannak lazulva akkor is. Csak akkor húzódnak fel ha jeges zacskót tartok oda sokáig de 10 perc után megint leengednek...
Mit csináljak?
19 éves vagyok.
AZt a tested magától szabályozza elvileg..,
"Hat de nem emelkedik meg soha !!! Mar hetek óta! Ezért valakit felelősségre fogok vonni!"
és áruld már el, hoyg kit fogsz? Az orvost? A szüleidet? A kormányt? Tényleg sok közük van a te tested dolgaihoz.
A here a távolságtartással szabályozza a hőmérsékletét. Ugyanis nem váletlenül helyezkedik el a testen kívül. Olvass ennek a dolognak utána kérlek, és kiokosodsz.
Mellesleg neked ezzel nem is kell semmit tenned, a heréd helyetted gondolkozik.
hát őhelyette biztosan a heréje...
pár hónapja tél volt és hideg, te is fázósabb voltál akkoriban, így fürdésnél már kis hőmérséklet visszaesésre visszahúzódott a heréd, hogy jó melegben legyen... de ahogy közeledik a nyár, a napi középhőmérsékletek már 20fok felett kezdenek lenni, a heréid vígan lifegnek, mert nem kell behúzódniuk a melegbe...
én szeretem ha jól lógnak a golyóim
ha téged ez zavar, hordj szoros, testhez simuló alsót
ezzel együtt nekem nem lógnak úgy mint nyáron
nem lehet hogy lázas vagy, nekem akkor szoktak nagyon lógni még a golyóim, pontosan tudom mikor vagyok lázas, pont emiatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!