Ez körülmetélés vagy nem muszáj?
Figyelt kérdés
Olyan problémám van, hogy alaphelyzetben nincs semmi gond, viszont ha teljesen hátrahúzom a fitymám a makk mögé, akkor az egy ilyen gyürűszerűen szorító karikát képez. A probléma több felől van mert olyankor ha ott hátul van akkor a magömlés is fájdalmas ha úgy csinálom, hogy nem húzom le mögé akkor nincs semmi baj. Illetve azt vettem észre, hogy a fitymafék is mintha feszülne, elképzelhető, hogy az a fő probléma, hogy annak a rövidsége miatt nem tud a fityma rendesen hátramenni és azért képez a perem alatt egy gyűrűt?2014. máj. 15. 02:18
1/27 anonim válasza:
Nem elképzelhetetlen, de az is könnyen lehet, hogy egyszerre van fitymaszűkületed és rövid féked! Mutasd meg egy orvosnak! Mi látatlanban csak tippelni tudunk az esetleg szükséges beavatkozásokkal kapcsolatban!
2/27 anonim válasza:
Nekem is hasonló volt, viszont Én egyértelműen tudtam, hogy a fék az. Mikor hátrahúztam nagyon feszült, szinte vágott a fék, és ezért ha teljesen végighúztam a fitymát totálisan befeszült a makk alá. Érdemes orvosnak megmutatni. Mint mindenkinek, neked is javaslom, hogy jó nevű szakorvost keress fel, ha pénzed engedi.
3/27 A kérdező kommentje:
Nekem vágni nem vág, csak látom, hogy teljesen megfeszül, illetve érintésre is teljesen feszes.
2014. máj. 15. 20:32
4/27 anonim válasza:
mindenképpen menjél el urologushoz vele,az is lehet hogy a fitymafékeddel van baj,lehet az rövid,akkor azt csak átvágják,az orvos megvizsgál és kérhetsz időt hogy átgondold a lehetőségeket.De semmiképpen nem kell metélni,csak súlyos esetekbe.Menj el dokihoz ő megmondja mi a baj.Ha mégis fityma szükületed lenne,akkor van fityma és z plasztika,bemetszés is,ekkor csak a szükületen lazítanak vágással,de nem távolítják el a fitymád egy részét,mint metélésnél.
5/27 anonim válasza:
menj urológushoz aztán ha levágják, semmi gond nem lesz, megy minden simán ... de ez csak az én véleményem persze
6/27 anonim válasza:
En semmikeppen nem ajanlom a teljes korulmetelest, nekem csak rossz tapasztalatom van vele. Barmi egyeb, civilizalt eljarast probalj, jo orvossal, lehetoleg ne SZTK-hentessel.
7/27 anonim válasza:
hogy civilizált? hát épp azt próbált találni ...
mi a baj a metéléssel? egyszer mindenki életében eljön a férfivé válás pillanata, tehát nem értem. de hogy jártál vele rosszul?
8/27 anonim válasza:
A ferfive valas Magyarorszagon, meg az egesz kozep-europai regioban nem fugg ossze szervek csonkolasaval, mivel ez nem Afrika.
Ronda, cikkcakkos vagas, rossz heg, kiszarado makk, borhid, stb.
Minden problema megvan kb, ami elojohet ez utan a barbar mutet utan.
9/27 anonim válasza:
A körülmetéléls szerintem is férfias, egészséges, könnyen, fájdalommentesen elvégzett rutinműtét aminek rengeteg haszna van és nem csak a férfi számára, hanem a barátnőjének vagy feleégének is jót tesz vele, ha megcsináltatja.
10/27 anonim válasza:
én is ezt mondom. és pont a problémák elkerülése miatt ajánlatos alaposan megnyúzatni a szerszámot, nem pedig csak éppen hogy a makk alatt legyen a bőr, mert úgy akkor elkerülöd azokat, amiket szoktak ellenérvként emlegetni (bőrhíd stb). ha megnézel képeket, azokon ugyan nincs semmi gond, akik rendesen meg lettek metélve és nem csak ímmel-ámmal. és bizony, a párjának is előnyös, neki meg egyértelműen egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!