Van köztetek olyan, aki kipróbálta a jelqinget és nőtt a pénisze?
Mielőtt a hülyék idejönnének, ez egy tradícionális, ingyenes testedzés ami hatására több vér kerül a péniszkamerákba ami nagyobb erekciót eredményez, így vártan hosszabb lesz valamennyivel.
Régen beszéltem itt 2 sráccal, mindkettőjüknek bevált de nem tudom őket elérni. :/
Nem merek belevágni mert félek hogy kárt csinálok és tanács kellene.
A kamrák telítődnek vérrel és van egy maximum térfogatuk, amit képesek befogadni.
Na most már takarodj innen.
Azért mond már meg, hogy miért aggódsz ennyire a péniszméreted miatt... szerintem a nők többségét nem foglalkoztatja, vagy ha valakit igen, akkor azzal nem folytatod a dolgokat. Ne mindenkinek akarj megfelelni, hanem annak, akit szeretsz.
Ha tényleg a magabiztosságod, és így a lelki egészséged van veszélyben, akkor próbáld ki, de ne azért, hogy a nők kedveljenek, mert a plusz 2-3 cm-től szerintem senki nem ájul el, normál esetben nem is foglalkoztat senkit, max ha fáj.
Sajnálom, nem próbáltam, én is nő vagyok, csak egy kicsit a lelkedre akartam "beszélni". :)
kérdező, én is egyetértek utolsóval.. amúgy megkédezhetem, hogy neked mekkora?
Amúyg meg, aki a farokméreted alapján ítél.. hát nem tudom, hogy az mennyire őszinte dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!