Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van köztetek olyan, aki...

Van köztetek olyan, aki kipróbálta a jelqinget és nőtt a pénisze?

Figyelt kérdés

Mielőtt a hülyék idejönnének, ez egy tradícionális, ingyenes testedzés ami hatására több vér kerül a péniszkamerákba ami nagyobb erekciót eredményez, így vártan hosszabb lesz valamennyivel.

Régen beszéltem itt 2 sráccal, mindkettőjüknek bevált de nem tudom őket elérni. :/

Nem merek belevágni mert félek hogy kárt csinálok és tanács kellene.

2014. máj. 13. 22:16
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

lehet nagyobb mint a tiéd :)

b+

[link]

[link]

nem linkelek többet.. 73%os takarodj innen.

2014. máj. 13. 22:35
 12/18 A kérdező kommentje:
nem 10centiket hanem 2-3centit lehet -.-
2014. máj. 13. 22:35
 13/18 anonim ***** válasza:
Ja persze de ha tudsz 2-3 centit akkor tudni kéne 5-10-et is hisz ugyanaz az elv.
2014. máj. 13. 22:36
 14/18 A kérdező kommentje:

A kamrák telítődnek vérrel és van egy maximum térfogatuk, amit képesek befogadni.

Na most már takarodj innen.

2014. máj. 13. 23:03
 15/18 anonim ***** válasza:

Azért mond már meg, hogy miért aggódsz ennyire a péniszméreted miatt... szerintem a nők többségét nem foglalkoztatja, vagy ha valakit igen, akkor azzal nem folytatod a dolgokat. Ne mindenkinek akarj megfelelni, hanem annak, akit szeretsz.

Ha tényleg a magabiztosságod, és így a lelki egészséged van veszélyben, akkor próbáld ki, de ne azért, hogy a nők kedveljenek, mert a plusz 2-3 cm-től szerintem senki nem ájul el, normál esetben nem is foglalkoztat senkit, max ha fáj.

Sajnálom, nem próbáltam, én is nő vagyok, csak egy kicsit a lelkedre akartam "beszélni". :)

2014. máj. 14. 01:37
 16/18 anonim ***** válasza:

kérdező, én is egyetértek utolsóval.. amúgy megkédezhetem, hogy neked mekkora?

Amúyg meg, aki a farokméreted alapján ítél.. hát nem tudom, hogy az mennyire őszinte dolog.

2014. máj. 14. 07:43
 17/18 anonim ***** válasza:
A wikipedias linkben is le van irva hogy nem nol meg tole...
2014. máj. 14. 08:58
 18/18 A kérdező kommentje:
16cm és 4cm vastag, 18t szeretnék minimum.. és igen, komplexusom van emiatt :)
2014. máj. 14. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!