Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől fájhat a mellbimbóm?

Mitől fájhat a mellbimbóm?

Figyelt kérdés

Egyik mellbimbóm érzékeny az érintésre és fáj is,+ még kicsit nagyobb is mint a másik. Miről lehet ez?

17/F

2009. dec. 26. 22:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem is szokott néha, szerintem még nő.

L/15

2009. dec. 26. 23:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Irány az orvos!

Az első hozzászóló tanuljon meg olvasni!! A kérdező fiú!!

2009. dec. 27. 15:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Uraim, felesleges a pánik, én is eljátszottam ezt...

Mi is mentünk ugyan ezekkel a tünetekkel...ez kérlek szépen nem más mint a női hormonok beindulása. Mivel a Nőkben is vannak férfi hormonok, a férfiakban is vannak női hormonok. Ez okozza a mellbimbó érzékenységét. Ajánlásom: Ne nyomkod, piszkáld...nincs semmi baja csak nősz és kész...fejlődsz =)

2009. dec. 27. 16:47
 4/8 anonim válasza:
Ugy 14-15 eves koromban nekem is emlekszem hogy fajt es meg volt duzzadva, de nehany het alatt elmult, nemkell aggodni:)
2009. dec. 27. 17:10
 5/8 anonim ***** válasza:

első vagyok:

mi az hogy tanuljak meg olvasni? Elnéztem, úristen, elnézést...

2009. dec. 27. 18:19
 6/8 anonim válasza:

Nekem 11 éves korom óta ilyesmim van.

Először csak érzékeny volt a mellbimbóm nem látszott rajta semmi. De egy fél év után el kezdtek nőni is... most 14 éves vagyok és még mindig érzékenyek meg meg is vannak duzzadva! El fognak múlni vagy menjek orvoshoz!?

14/F

2009. dec. 27. 21:37
 7/8 A kérdező kommentje:
na köszi a válaszokat,szóval nem kell orvos,majd az magától elmúlik.akkor nincs mitől félnem tuti?
2009. dec. 31. 12:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen tuti! Mondom, pár hónap, vagy év alatt lezajlódik! =)
2010. jan. 2. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!