Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Azért is lehet valakin pattaná...

Azért is lehet valakin pattanás mert nincs szexuális élete? kb 4 éve voltam utoljára nővel. 24 vagyok

Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 15:06
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem.

Én élek nemi életet, mégis 26 éves fejjel pattanásosabb vagyok, mint tinédzser koromban.

Nálam hormonális dolgok miatt van így.

Nem akarom részletezni, nő vagyok, voltam kismama, szültem gyereket, nálam az ezzel kapcsolatos hormonális változások hozták ki.

De nyilván a hormonális okokat más és más dolgok is kihozhatják különböző embereknél.

De a szex nem hiszem, hogy köztük van, valószínűleg ha élnél rendszeres nemi életet, akkor is ennyi pattanásod lenne.

2014. máj. 7. 15:12
 2/8 BheBhe válasza:
25%

Szia Hokis.

igen a szex be határolja az arcodat.: D !

A fehérje túltengés miatt jönnek ki a pattanások.

Peace Niggaˇ

2014. máj. 7. 15:27
 3/8 anonim ***** válasza:
65%
Az egy buta hiedelem. Onnan ered, hogy a kamaszkor kezdetén a hormonális és idegi változások miatt gyakori a pattanásos bőr. Ilyenkor mondják, hogy majd a szexuális élettel megszűnik. Ebben annyi az igazság, valóban néhány év múlva rendeződnek a hormonok és csökkennek a pattanások. Addigra meg valószínű lesz partnere is.
2014. máj. 7. 15:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Mekkora butaság ez már??? :D
2014. máj. 7. 15:36
 5/8 anonim ***** válasza:
A pattanás sajnos alapvetően bőrtípus kérdése. Ezt csak enyhén befolyásolják a hormonális változások, sőt az életkor is.
2014. máj. 7. 15:50
 6/8 szamo77db ***** válasza:
Szerintem ez nem függ össze. Amikor még volt bnőd, akkor is pattanásos voltál?
2014. máj. 7. 17:12
 7/8 anonim ***** válasza:
A 3 as válasza a tökéletes.Így nem kell leírnom már még egyszer .
2014. máj. 7. 19:22
 8/8 A kérdező kommentje:

amikor volt akkor is volt rajtam igen.

szóval nincs hozzá semmi köze.

ez valamennyire megnyugtató.

de annyira azért nem.

ja és nem vagyok hokis!

köszi a válaszokat

2014. máj. 9. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!