Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az mennyire jelent rosszat,...

Az mennyire jelent rosszat, ha én fitymaszűkülettel is tudok sexelni?

Figyelt kérdés
Vannak ugyan olyan pózok amire képtelen vagyok, de egyébként megy a dolog és jó.

2014. máj. 4. 13:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
amúgy ha már itt vagyunk, mereven mennyire megy hátra, és mi a pontos helyzet lankadtan; hol szűk, hogy szűk, feszes-e már akkor a fitymafék, stb.
2014. máj. 5. 19:35
 12/13 A kérdező kommentje:
Mereven egyáltalán nem tudom hátrahuzni, csak zuhanyzás közben ha tornáztatom, akkor egy nagyon kicsit hátra megy mereven, de tényleg nagyon kicsit. Lankadtan mikor hátrahúzom (ez szintén némi áztatás után megy) akkor a fék is elég feszes, és főként a fék környéke szokott fájni/feszülni. Viszont körbe a fitymán vannak pici fehér pöttyök, amik valószínűleg hegek lehetnek. Nincs mindenhol, nem egybefüggő, de itt ott azért lehet látni.
2014. máj. 5. 20:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Vagy mirigyek, vagy valami ilyesmi. Szokott olyan lenni :)

Nézesd meg, de ha nem zavar, és nem okoz neked gondot, akkor nem szükséges belemenned semmibe.

2014. máj. 5. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!