18/F vagyok, a herezacskómon észrevettem sok apró halvány piros pattanást. Néha viszket is. Mi lehet?
Figyelt kérdés
2009. dec. 25. 22:19
2/6 anonim válasza:
Hali!
Az nem lehet, hogy azok a herezacskódon lévő fehér kis szőrtüszők, amelyet most vmiféle fertőzést kapott, és bepirosodott? Egyébként kifakad, esetleg gennyedzik? Bőrpír a zacsidon van? Ha igen, milyen kiterjedésben?
Ha zavar, Bőr- és Nemi beteg-gondozóba menj! Ők erre szakosodtak!
Üdv: EE
3/6 A kérdező kommentje:
Apró piros pöttyök, nagyon nehezen észrevehetőek, szőrtüsző nagyságúak, ritkán viszket. Szőrtüszőre gondoltam de nem hiszem hogy az, és csak nagyon közelről látszik amúgy nem.
2009. dec. 26. 14:28
4/6 A kérdező kommentje:
Jobban megnéztem:D Fehér szinűek. Akkor ezek szőrtüszőK? de akkor miért viszketnek? nem mindig perszexD
2009. dec. 26. 22:27
5/6 anonim válasza:
Ezek bizony apró halvány viszkető piros pattanások... Talán van valami krém apró halvány viszkető piros pattanásra. Külön gyártanak herezacskóra is. Segg menj el bőrgyógyászatra...
6/6 anonim válasza:
Ne a bőrgyógyászatra menj, hanem a Bőr és nemi beteg gondozóba. Előzőleg feltett kéréseimre csak részválaszt kaptam...így nem tudok segíteni neked...
EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!