Miért nincs teljes erekcióm?
Figyelt kérdés
Úgy értve, hogy mindig csak "félárbócon" van xD (tehát csak részleges erekcióm van)
14 éves vagyok mellékesen.
A hasamhoz egyáltalán nem ér...
Hogyan tudnám elérni, hogy teljes erekcióm?
2009. dec. 25. 22:07
1/9 anonim válasza:
Ne aggódj, fiatal vagy még! Jönni fog az magától!
Majd ha egy nő hozzá ér... :)
2/9 anonim válasza:
én 19 vagyok és nekem sem ér a hasamhoz. sosem ért...nem tudom hogy ez baj-e vagy van aki ilyen?..válaszoljon valaki hozzáértő kérem. köszönöm
3/9 anonim válasza:
Bakker ha ÁLLSZ (mármint a lábadon), SOSE fogja a hasadat érni!!!! Csak ha odakötözöd.
4/9 anonim válasza:
2. vagyok, nekem ülve sem ér oda...megvan a teljes merevedés de nem...lehet az izmokkal van valami problem mert nem is spriccelek nem tudom a kérdezősrácnak is fenáll ez a problem hát nemtudom...
5/9 anonim válasza:
Mindenkinek más pénisze van, van akinek lefele áll, van akinek feljebb, nem kell aggódni. :) (persze erekciónál is)
6/9 anonim válasza:
Ömmm, szerintem a hasérintés nem kardinális kérdés. Ha elég merev meg hosszú, meg vastag, elég mindegy, merre áll. A spriccelésnek meg sok oka lehet. Eléggé fel vagytok ti izgulva? Már elnézést a kérdésért, de nem maszturbáltok ti egy kicsit gyakran?
8/9 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond, félre ne érts, de egyszer hagyj ki egy hetet, aztán nézd meg, mi fog kijönni...
Apropó, amíg nem voltatok nővel, nem tudtok semmit az orgazmusról!!! :))) (ez jó, mert azt jelenti, lesz még jobb is!)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Spriccelni nekem sem szokott mostanában... Talán a napi 1 maszturbálás miatt? :D
Régebben kevesebb volt az önkielégítéseim száma, akkor spriccelt...
2009. dec. 26. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!