Ha maszturbálok a péniszemmel akkor az nem fog úgy nőni vagy hagyjam abba káros a maszturbálás?
Figyelt kérdés
15/F2009. dec. 25. 20:55
1/7 anonim válasza:
minek irtad oda, hogy péniszemmel? mással is tudsz?:D
nem káros, ugyanúgy fog nőni
2/7 anonim válasza:
Megfosztanád magad ettől az örömtől is? :D
4/7 anonim válasza:
Nem káros, sőt hasznos is lehet.
5/7 anonim válasza:
Előző vagyok, úgy értem, hogy hasznos lehet, hogy ha sokat csinálod és gyakorlod, hogy ne élvezz el 3 perc alatt akkor azt amikor majd csajokkal lefekszel, szeretni fogják a nők, hogy sokáig bírod a szexet.
6/7 anonim válasza:
Szegény, téged is ezzel riogattak?
Persze, hogy nem lesz bajod, sőt, ha okosan maszturbálsz (gyakorlod az időhúzást), könnyebb lesz, amikor nemi életet kezdesz.
7/7 anonim válasza:
hát sajnos már nem fog nőni sőt ha tovább csinálod visszafele fog fejlődni és a végén már vaginád lesz :D
bocs nem hagyhattam ki természetesen csak vicc volt!!
egyébként ne hagyd abba csináld nyugodtan amennyit jól esik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!