14 évesen a 12 cm-es pénisz normális?
Figyelt kérdés
2014. máj. 1. 21:25
11/23 A kérdező kommentje:
167-170cm vagyok
2014. máj. 2. 22:43
12/23 anonim válasza:
fog még nőni nyugi, még gyerek vagy
13/23 zoltann20 válasza:
Akk velem van baj 13/f vok de a farkam 16cm
14/23 anonim válasza:
Utolsó, veled sincs baj, csak te ezek szerint korábban érő típus vagy, mint ez a kérdező. És ne hencegj, mert a növekedése későbbi szakaszában még simán lehagyhat téged. (Bár isten bizony nem értem a férfiaknak ezt a f_szméret-mániáját. Ha az átlagosban benne vagytok, az tökéletes. Se alatta, se felette lenni nem jó dolog.)
15/23 anonim válasza:
Lesz amilyen lesz!
Nem a méret, hanem a technika számít - jegyezd meg!
Kicsivel is lehet "csodákat" művelni, meg a nagy is lehet kutyának való!
Egyébként igaza van valamelyik kommentelőnek:
ne a rudidat, hanem inkább a matekkönyvet nézegesd.
Hidd el , jobban jársz.
16/23 A kérdező kommentje:
Matekkönyv-nézegetéssel nincsen probléma :)
2014. máj. 5. 15:30
17/23 anonim válasza:
Nekem nagy van és csodákat tudok vele művelni.A kicsit meg csoda ha megérzi a csaj.:)
18/23 anonim válasza:
Amúgy a hossza vagy az átmérője 12 cm?
19/23 A kérdező kommentje:
Nyilván a hossza
2014. máj. 9. 13:55
20/23 anonim válasza:
Ehhez a magassághoz ez jó.Már benne vagy az átlag férfi méretbe,pedig korod alapján még nem vagy férfi,úgye így már jól hangzik:-)
Azt meg na hagyd hogy szívassanak hogy ez kicsi,mert mindenki szeret rátenni jó pár cm-t,ha szóba jön ez a téma
Lanakdtan mennyi?
Ott a férfi átlag olyan 9-11 cm,majd tudsz viszonyítani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!