Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi ez az undorító cucc?

Mi ez az undorító cucc?

Figyelt kérdés
A péniszemben valami sárgás-fehéres színű cucc van. Már tegnap ott volt, megmostam, kijött, de ma reggel megint ott volt... Undorítóan büdös és egy picit fáj is tőle. Mi ez? Még sosem volt ilyen...
2014. máj. 1. 12:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Megint 8. vagyok. Hátra tudod húzni a bőrt rendesen?

Mert ha esetleg nem, akkor az mindent megmagyaráz.

2014. máj. 1. 17:58
 12/18 anonim ***** válasza:
A neogranormon egy hámosító kenőcs, aminek semmiféle gyulladáscsökkentő hatása nincs.
2014. máj. 1. 18:11
 13/18 anonim ***** válasza:

Bocs 12 es,de azért csak olvasható,hogy valamilyen gyulladáscsökkentő hatása csak van .Azt a kenőcs nem tudja

hány éves használja .

Betegtájékoztató

1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER AZ NEOGRANORMON KENŐCS ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?

A Neogranormon kenőcs hámosító, a bőr felmaródása, valamint kisebb hámhiányok kezelésére szolgáló kenőcs. Összetevőinek komplex hatása révén védi a hámsejteket, így az egészséges hámréteget is. Bőrregenerációt elősegítő hatása következtében fokozza a bőr ellenállását a fertőzésekkel szemben, elősegíti a hámsérülések gyógyulását. Alkalmas a felületes bőrsérülések, felmaródások (kidörzsölt orr, horzsolás), enyhe égési sebek hámosítására, valamint a pelenka okozta bőrgyulladás és szoptatás alatti berepedezett emlőbimbó kezelésére.

2014. máj. 1. 19:11
 14/18 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok, hátra tudom húzni (mi van akkor, ha nem?) és csak akkor fáj amikor kis erővel megnyomom. Egyébként magában nem.
2014. máj. 1. 19:26
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha nem tudnád hátra húzni, akkor mosni is nehéz lenne és a bőr alatt keletkező és az ott bomló smegmától tud begyulladni a fityma és a makk bőre.
2014. máj. 1. 20:15
 16/18 A kérdező kommentje:
Tegnap megmostam, ma már semmi nincs ott és nem is fáj.
2014. máj. 2. 08:15
 17/18 anonim ***** válasza:
Helyes. És ma is mosd meg, meg holnap is. És ha lehet ezután minden nap. A te korodban igen intenzív a faggyúmirigyek működése, ezért minden nap meg kell tisztítani.
2014. máj. 2. 12:43
 18/18 A kérdező kommentje:
Nyugi van :D Minden nap mosom, csak tegnap reggel már ilyen volt, pedig azelőtti este is megmostam. Minden nap megmosom, hülye nem vagyok :D
2014. máj. 2. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!