Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fehér pöttyök a fitymán?

Fehér pöttyök a fitymán?

Figyelt kérdés
Kb 4-5 éve volt, hogy elmentem orvoshoz az anyukámmnal letapadás miatt. Évekig nem szóltam róla, egyszer addig húzogattam, mig felrepedt, ezzel megoldódott a letapadás, viszont iszonyatos gyulladás és vörösség alakult ki a péniszemen.... A körzeti orvos felírt egy kenőcsöt, és minden szépen elmúlt. Viszont a fitymámon, és a makkomon ilyen kis fehér pöttyök vannak, amik a felszakadozás előtt is ott voltak. Az orvos erre nem szólt semmit, mert minden bizonnyal faggyúmirigyek, szmegma... Nagyon kis területen van a fitymán, és a makkon, kb. már 6 éve ott lehet... bevallom őszintém kisgyerekkoromban nem volt a tisztálkodásom annyira megfelelő...naponta fürödtem, nyáron napi 2x, viszont a lenti dologra annyira nem figyeltem oda... valószínűleg ezért alakulhatott ki. Ha már ott van 6 éve nem hiszem hogy gyulladás, mivel ésszerűen gondolkodva már a farkam leszáradt volna a helyéről ennyi idő alatt? Azért még érdemes megmutatni orvosnak?
2009. dec. 23. 18:58
 1/9 A kérdező kommentje:
16/F
2009. dec. 23. 18:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha nincs kellemetlen szaga, és nem változott az évek alatt (mérete színe stb.) akkor nem kell vele foglalkozni.
2009. dec. 23. 19:49
 3/9 A kérdező kommentje:
Nincs kellementlen szaga és nem is változott ahogy elnézem :)
2009. dec. 23. 20:02
 4/9 anonim válasza:

Ijen nekem is van a fitymámon. Én is bevoltam szarva, annyira hogy elvittem urulógiára ahol aztmondták hogy cssak faggyúmirigyek. Meg kérdeztem azt is mit csináljak vele ha zavar de erre azt kaptam hogy ne zavarjon.

15/f

2009. dec. 23. 21:18
 5/9 anonim ***** válasza:

Szeva Pajtás!

Sztem iesmivel ne zavard a dokit, mert ez egy teljesen természetes dolog. Bár azt nem tudom, hogy a "kis területen" alatt azt érted, hogy ritka az előfordulása a makkod karimáján (makkárok peremén), vagy vannak részek a makkodon, ahol nincs, de van, ahol meg rengeteg, eloszlása pedig nem egyenletes?

Mindenesetre kilinkelek neked néhány oldalt, amin a Kérdezők uezt a témát boncolgatják. Nézd meg, hátha megtalálod vmeikben a számodra kielégítő választ.

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__5..

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__5..

Ha van még kérdésed, ne várj nógatásra... :-)

Üdv: EE

2009. dec. 24. 19:42
 6/9 A kérdező kommentje:
NAgyon kis területen van néhány darab :) A körzeti doki megnézte, de nem szólt rá semmit, kicsit vigyorgott XD
2009. dec. 24. 22:28
 7/9 A kérdező kommentje:
jah és a fitymámon is van
2009. dec. 24. 22:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Tűnődöm, hogy mi lehet, de így már nem áll össze a kép, mert ha ez nem faggyúmirigy, akkor micsoda?

Látatlanban sajnos nem tudok hozzászólni a problémádhoz, csak úgy, ha elküldesz egy képet, de erre nem kér7lek, ha úgy glod, nem akarod. Félreértés ne essék, nem vok meleg.

Ha netán mégis úgy döntesz, hogy okés, feltöltöd, írj privát, és benne linkeld el az oldalt, ahogy megtalálom és véleményez7em. Bocs, de másképp nem tudom megmondani mi az... :T :(

A felvezetőben megírtad, hogy doki 1x már látta, és vigyorgott. Ha még1x elmész egy dokihoz, ő szted mit fog csinálni?

2009. dec. 24. 23:45
 9/9 anonim ***** válasza:

...előbbi hozzászólás folytatása...

...Érted! Mert gyulladás, azt mdod, nincs 6 éve rendben.

Van más oka is, hogy megkérdezted?

Üdv: EE

2009. dec. 24. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!