17 éves vagyok leszerelték feküdni a csajommal a farkam vastagsaga 5 cm ez nem túl nagy hogy fájjon neki?
Az, hogy a hüvely szüléskor rendkívül nagymértékű tágulásra képes, valóban nagyon drasztikus hormonális változásoknak köszönhető. Másrészt mindenki számára nyilvánvaló, hogy fizikai érzetek szempontjából egy nő nagyon mást szeretne megélni szeretkezés közben, mint a szülés kitolási szakaszában.
Feladni nyilván nem kell már feladni rögtön az 1. próbálkozás előtt, meg később sem - mint ahogy nem is írtam ilyet.
Nőként, saját tapasztalatból csak azt tudom mondani, hogy egy ilyen mérettel rendelkező férfi számíthat rá, hogy érheti kellemetlen meglepetés, mert előfordulhat, hogy beleszeret egy nőbe, akiről később kiderül, hogy anatómiai okokból sajnos nem illenek össze ilyen tekintetben.
Nyilván nagyon lehetnek az egyéni eltérések a nők között is - bízzunk benne, hogy a kérdező esetében minden rendben lesz.
Utolsó
Kepzeld el hogy tudom hogy hogy kell kiszámolni az átmérőt
Kerület osztva Pí vel.
teljesen mindegy, miért tudsz vele vmit kezdeni?
ezen kár aggódni
legyél vele kedves, törődő, ne csak berakd, hogy aztán 2 perc után kikapd belőle.
Köszi a válaszokat
Már többször is dugtunk minden rendben volt a legelsonel nehezen ment belé a farkam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!