Debrecenben hol tudom megnézetni az intim részem? Pontosan hova kell menni nemi gondokkal?
Már kisebb korom óta fehér pöttyök vannak a péniszemen, néha egy-egy ki is jön, olyan mint egy mitesszer vagy faggyúdarab, de sok van és nemtom gáz-e. esztétikailag nem előny :) arra is gondoltam h szőrtüsző, fentebb is elkezdett néhány szál nőni (egész fent is, a makkot borító bőr környékén), gondolom ez már nem normális. most lett jellemzőbb, pedig már 22 vagyok.
Ami miatt viszont mindenképp el akarok menni: hámlik a zacsin a bőr meg egy kétforintos nagyságban a péló tövén is, néha viszket. Fejbőrömön hasonló probléma van azt nézettem meg a múltkor, elvileg hormon probléma az idegességtől.
Na és végül: lefeküdtem egy nővel év elején egyszer, aki hpv-6 -ra volt pozitív régebben, azt mondta h jó ideje tünetmentes meg tiszta. gumit használtam.
Mielőtt lefeküdnék a mostani barátnőmmel szeretnék biztos lenni benne, hogy nem sodrom veszélybe v ilyesmi.
Ezekhez szeretnék hozzászólásokat, főleg a hpv részhez. van-e esély h elkaptam valamit?
köszi, a pöttyös dologgal akkor nem foglalkozok.
22:19, melyik probléma és miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!