Nem kapok választ rendesen a kérdésemre. Aa bal herém nagyon szabadon mozog ugy fogalmazom meg hogy alsó csúcsa felülre kerül pár másopercig ez akkor van ha lépcsözöm vagy éppen kézenállok. Attol félek hogy kifordul ez normális?
bal here tulzott mozgás. nem kapok választ aa hogy a herecsavarodás mien esetknél fordul elő a leginkább Még mindig aggodom május 25 re kaptam beutalot. amugy bal herém a combommal egy sikban áll mig a másik szépen befele félek:S
siettem a helyesírásom nem valami szép amugy 20 éves vagyok
elég nehéz kibirni elég kellemetlen de nemigaz hogy senkine nem volt ijen vagy igy néz ki
én olyan válaszokat várok
Ha kicsit is utána olvastál volna a herék elhelyezkedésének,talán ide sem írtál volna ,és orvoshoz sem fordulnál .Ettől független nem akarlak lebeszélni róla ,legalább ott is azt hallod amit írok .
A 2 here teljesen függetlenül vannak egymástól,azaz külön tokban is .A megcserélődés nem lehetséges .Bent a tokban azonban tudják helyzetüket is változtatni .Akár vissza felcsúszni eredeti helyükre,a hasüregbe .
Nem a heréd csavarodik,mint ahogy ezt gondolod,nem erről van szó.Az ondóvezeték,mely egyben a vérellátást is biztosítja .Ez képes megcsavarodni,a vér ellátást is meggátolni.Ez aztán magas lázzal,és nagyon nagy fájdalommal is jár. 6 órán belül ezt orvosolni kell,mert különben elhal a here .
ez nem herecsavarodás
a here magától is mozog
ha úgy fáj hogy beszarsz na akkor herecsavarodásod van
tehát nem az amikor fordítva lóg, hanem amikor megcsavarodik spirálisan az ondózsinórod
vagyis függőelegesen állva megtekeredik és ezzel elzáródik a vér útja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!