Ki újúlhat e a lágyéksérvem sporttól?
6 hónap még nem olyan nagy idő ahhoz,hogy tökéletesen
meggyógyuljanak a belső vart sebek is .Futás közben minden lépésnél a hasi izmok is igénybe vannak véve .
Csak néző legyél.
Folyamatosan kell terhelni, nem szabad egyből belelépned.
Én nagyjából a 2 hónaptól kezdtem edzeni, de figyeltem, hogy mit csinálok, csak kis súllyal, és próbáltam nem annyira feszíteni. Közben ment a bicajozás, és futógépen gyaloglás. Ezeknél szépen hónapról hónapra növeltem először az időtartamot, ezzel párhuzamosan a távot, majd kb a 7-8 hónaptól növeltem a sebességet is. Ez a növelés nagyjából 12.-13. hónapig ment, ezután már minden ment rendesen.
Hasazni kb 3 hónaptól kezdtem, de itt is folyamatosan növeltem a nehézséget, és kb 15 hónaptól ment rendesen már.
Én valami hasonlót követnék a helyedben, majd ha ez le ment, akkor térnék vissza a biatlonhoz.
Munkát tekintve kb már 1 hónap múlva mentem dolgozni, persze csak ésszel csináltam. Az ottani visszatérésem 100%-ba is nagyjából az edzéssel növekedett, azaz olyan 1 év múlva voltam teljesen rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!