1/5 anonim válasza:
Vagy a borotválás irritálja a bőröd, vagy pedig nő vissza a szőr és attól viszket, ha lány lennél akkor azt javasolnám, hogy használj test-, vagy akár arcradírt és utána kend be testápolóval, ha esetleg van nő a háznál, és vannak ilyen cuccai, akkor ezeket vesd be, ettől javulni szokott és vannak speciális szőrbenövés elleni krémek is, egyébként ha sokszor borotválod, akkor már nem lesz annyira kellemetlen.
3/5 anonim válasza:
Azért viszket, mert nő vissza a szőr - nekem is nagyon viszketett, de pár nap után elmúlt... igaz, azóta már ollóval vágom...
4/5 anonim válasza:
Fiúk! Amúgy nem muszáj borotválni, nekem kifejezetten nem tetszik, hülyén néz ki szőr nélkül. Persze a puncimat én is borotválom, de az más, mert úgy jobb hozzáérni, szebb, de nektek felesleges. Én eddig minden pasimat rávettem, hogy hagyja abba a borotválást.
5/5 anonim válasza:
ja nem kell borotválni,a csupasz pénisz látványa nem férfias,nőies,nem kell elnőiesedni,egy férfi zuhanyzóba még kis is röhögnének érte.Ha sok a szőr elég azt rövidre vágni,akkor fazonja is van,meg férfias is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!