Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiuk az apjuk magassagat es...

Fiuk az apjuk magassagat es peniszmeretet mindig öröklik?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 15. 12:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem!!! Általában a nagyszülők génjeit örököljük.
2014. ápr. 15. 13:00
 2/12 A kérdező kommentje:
ez ugye vicc akart lenni ?
2014. ápr. 15. 13:02
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ez nem így van, hogy mindenki az apja magasságát örökli, mert akkor mindenki ugyanolyan magas lenne nem? Vagyis családon belül... ember gondolkozzál már.

Mivel KÉT SZÜLŐTŐL kapsz géneket, így alapból ostobaság, hogy "az apád magasságát öröklöd" KITŐL HALLOTTÁTOK EZT?! NEM csak te kérdezed ezt, de könyörgöm.. áhh...

Igen, van rá esély, hogy ugyanakkora leszel mint ő, de mivel csak 50%-ban hordozod az ő génjeit, így nem valószínű. Én pl kisebb vagyok, mint ő. Igaz, anyámnál magasabb vagyok valamivel.

A farokmérettel is ez van, elég kicsi az esélye, hoyg ugyanakkora lenne, általában mindig változik a méret valamelyik irányba.

2014. ápr. 15. 13:44
 4/12 anonim ***** válasza:

Géneket még 3-4 x resen visszamenőleg is örökölhetsz .

Majd 20 éves korod után már bíztosan minden tisztázódik

2014. ápr. 15. 16:46
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
Van aki az anyja péniszméretét örökli.
2014. ápr. 15. 21:59
 6/12 anonim válasza:
Szia! Nem feltétlenül. Mondjuk csak a magasság kérdésében tudok nyilatkozni, de az egyik rokoni águnkban az édesapa 167 centi,- a fia meg 193 centi magas. Biztos, hogy nem a "postás hozta" a srácot, mert a magasságukat leszámítva olyanok, mint két tojás. :)
2014. ápr. 18. 11:38
 7/12 anonim ***** válasza:

A péniszt nem,a pénisz és a mell méretét a gének nem igazán befolyásolják,sok nagy mellű nőnek van kis mellű lánya,férfiaknál ugyan így.

Viszont magasságánál egy dolgot figyletem meg.A fiúk igen ritka esetben lesznek csak alacsonyabbak az apjuknál,vagy akkorák lesznek mint az apjuk vagy magasabbak.

2014. ápr. 18. 14:48
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem :)

15/F

2015. máj. 6. 09:18
 9/12 anonim ***** válasza:
mindkettőt apámtól örököltem
2016. febr. 8. 10:41
 10/12 anonim ***** válasza:
A fiúk testmagasságának becslésére szolgáló képlet: a két szülő testmagasságának átlaga +10 cm. A péniszméret anyai ágon öröklődik, tehát anyai nagyapádat kérdezd meg.
2017. nov. 11. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!