Fiuk az apjuk magassagat es peniszmeretet mindig öröklik?
Nézd, ez nem így van, hogy mindenki az apja magasságát örökli, mert akkor mindenki ugyanolyan magas lenne nem? Vagyis családon belül... ember gondolkozzál már.
Mivel KÉT SZÜLŐTŐL kapsz géneket, így alapból ostobaság, hogy "az apád magasságát öröklöd" KITŐL HALLOTTÁTOK EZT?! NEM csak te kérdezed ezt, de könyörgöm.. áhh...
Igen, van rá esély, hogy ugyanakkora leszel mint ő, de mivel csak 50%-ban hordozod az ő génjeit, így nem valószínű. Én pl kisebb vagyok, mint ő. Igaz, anyámnál magasabb vagyok valamivel.
A farokmérettel is ez van, elég kicsi az esélye, hoyg ugyanakkora lenne, általában mindig változik a méret valamelyik irányba.
Géneket még 3-4 x resen visszamenőleg is örökölhetsz .
Majd 20 éves korod után már bíztosan minden tisztázódik
A péniszt nem,a pénisz és a mell méretét a gének nem igazán befolyásolják,sok nagy mellű nőnek van kis mellű lánya,férfiaknál ugyan így.
Viszont magasságánál egy dolgot figyletem meg.A fiúk igen ritka esetben lesznek csak alacsonyabbak az apjuknál,vagy akkorák lesznek mint az apjuk vagy magasabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!