Fáj a mellbimbom, es meg van egy picit duzzadva (? )
Ez nem a női hormonok okozta változás.Éppen hogy az ellentéte,beléptél a kamaszkorba ,változnak a hormonok .
Ez mindkét melled érinti,mindkettőben bab szemnyi csomó alakul ki .Nyomásra ,ütésre nagyon érzékeny és fájdalmas.
kerüld is az ilyen helyzeteket.Ez akár több hónapig is eltarthat .Minden hasonló korú fiú átesik ezen .
A másik kisérő jelenség,most kezdenek a tökeid is terlmeni
Változik a szine a masztinál kijövő nedvnek is .Spermád lesz ! Most válsz férfivé .Én is átestem ezen,és itt vagyok .
Előző szokása szerint nem nézett utána, inkább félinformációk alapján, rosszul kijavít.
"Serdülő fiúknál a serdülés elején tapasztalunk egy vagy kétoldali, átmeneti emlőduzzanatot. Ilyenkor, a már termelődő nemi hormonok aránya, a fiúkban is képződő női hormonok irányában van még eltolódva. A serdülés továbbhaladásával, és a hormontermelés férfi irányban való erősödésével a jelenség spontán visszafejlődik."
"Kamaszkorban, még mielőtt a fejlődésben lévő herék tesztoszteron termelése beáll a felnőtt szintre, átmenetileg nő a szervezet ösztrogénszintje, s ez gynaecomastiához vezet. Ilyenkor az emlők nem csak megduzzadnak, de érzékennyé is válhatnak."
Serdülőkorban srácoknál valóban van hogy megnő kicsit a hormonok játéka miatt a mellbimbó,van sajnos hogy csak 18 éves kor után tűnik el rendesen.De van akinél pár hónap,fél év alatt tűnik el.De simán háziorvosoddal is megnézetetheted ha az megnyugtat.
Ill. férfiaknál van a férfi mell.De szerintem nálad a kamaszkori mell növekedésről van szó.
4 es most is ki kell hogy javítsalak.Teljesen más malomba őrölsz,mint amiről szó van .A linkjeid is más mellnövekedésről szólnak .
"Előző szokása szerint nem nézett utána, inkább félinformációk alapján, rosszul kijavít."
Honnan ismer Ön engem ? Legyen szíves már ide írni a nevét
hogy megnézhessem az Ön válaszit mennyire fogadják el az olvasók .
Tegezés, aztán magázás? Érdekes fogalmazás!
A nevemhez nem hinném, hogy bármi közöd lenne. Egyébként meg nem őrölök más malomban és a szövegértési problémáidról sem én tehetek. Annyit még segíthetek, hogy elég, ha onnan kezded olvasni a cikkeket, ahonnan az idézetek is kezdődnek!
Felejts el.Nem foglalkozom sem veled ,sem a témával .
Okos enged,sz. ... ,ahogy a mondás tartja .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!