Mikorra lesz elég spermám az éjszakai magömléshez?
Nos.. ez jó kérdés, mindenkinél máshogy van.. de miért szeretnél nedves álmot? Reggel arra ébredsz majd, hogy ragad az egész gatyád... abban semmi jó nincs, tapasztaltam :D
Meg inkább ébren élem át az orgazmus örömét, mintsem alvás közben.. De ha jön cucc, akkor miért akarod elérni azt, hogy alvás közben menjen a gatyádba?
3 as,kb ennyi idő kell hozzá,amig megtelnek a "raktárak "
Aztán meg történik az űrités,mert kell a hely frissnek .
Az nem biztos,hogy egyből kifelé jön,mehet ez felfelé a húgyhólyagba is .A reggeli első pisilésnél meg ki .
Ilyenkor zavaros a vizelet .
Kérdező, itt tévedésben vagy. Nem "kell" átélni, és nem is attól leszel férfi, hogy este álmodban beleélvezel a gatyádba.. Azt olvastad, hogy akkor leszel nemileg érett, ha megtörténrt az éjszakai magömlés? Hát tudd meg, ez egy kamu... Gondolom ezek szerint mielőtt még lett volna fehér cuccod, már előtte is verted nem?
Én igen, és nekem nem is volt éjszakai.. csak pár évvel később. De mindehol azt írják, hogy akkor lesz valaki nemileg érett, ha már volt éjszakai magömlése... pedig ez nem így van.
emlékeim szerint én 15-16 évesen jártam hasonló cipőben mint te, engem is érdekelt (az első ejakulációmat is recska miatt éltem át, tehát már akkor kivertem amikor még nem jött semmi)
emlékeim szerint elszenvedtem vele legalább 1 hétig, vagy tovább, de végén a falat kapartam és bármire rámásztam volna ami mozgott
végül megtörtént a csoda, de elég nagy csalódás volt, nem egy egetverő élmény, amiért megéri hetekig kínlódni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!